Qatar Airways forlenger fleksible ombookingsregler

Qatar Airways forlenger fleksible regler for ombooking av avbestilling

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways var tidlig ute med å tilby svært fleksible regler for ombooking og avbestilling av flybilletter. Nå forlenges ordningen til 31. desember.

Flere flyselskaper har skjønt at nøkkelen til å få kundene til å bestille reiser igjen, er å fjerne risikoelementet ved kansellering eller avbestilling. Ulempen for flyselskapene er selvfølgelig at kostnadene øker og at det vil være færre grunner til å kjøpe de dyreste billettene. Når alternativet er at ingen bestiller reiser lenger, blir regnestykket likevel mer komplisert. Få flyselskaper har innført like fleksible betingelser som Qatar Airways har gjort i koronatiden. Dette har åpenbart vært en suksess for selskapet, for nå forlenges ordningen til 31. desember.

Du finner fullstendig oversikt over regler og betingelser på denne nettsiden.

Qatar Airways tar smittevern på alvor
Qatar Airways tar smittevern på alvor

Bytt reisedato eller destinasjon uten ekstra kostnader

Reisende med Qatar Airways som ønsker å endre på reiseplanene sine, kan endre reisedatoer ubegrenset antall ganger inntil to år fram i tid. Godtar du en verdikupong fremfor pengene tilbake, får du også en bonus på 10% på toppen av det du betalte for billetten. Er det forhold utenfor din kontroll som forhindrer deg fra å reise, kan du endre bestemmelsessted innen samme kontinent, bytte billetten i Qmiles eller få full refusjon uten avbestillingsgebyr.

Qatar Airways er selvsagt ikke det eneste flyselskapet som har kundene i møte med økt fleksibilitet på grunn av koronapandemien. De har imidlertid vært tidlig ute med generøse ordninger som ivaretar alt fra elitestatus og bonuspoeng til billettbestillinger.

Dersom situasjonen vedvarer håper vi flere flyselskaper følger etter.

Foto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *