Singapore Airlines gjør om Airbus A380 til en restaurant!

Singapore Airlines Airbus A380

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mens vi venter på å få reise igjen er det er nok mange som savner å kunne fly, opplevelsen om bord og alt som hører med. Så hvorfor ikke gi reiselystne muligheten til å få om bord-opplevelsen på bakken i stedet? Denne ideen har Singapore Airlines nå satt ut i live ved å gjøre om en av sine Airbus A380-maskiner til restaurant.

Med mange fly på bakken har flyselskapet Singapore Airlines kommet opp med noen svært gode (og forhåpentligvis innbringende) ideer. En av disse er å gjøre om en Airbus A380-maskin til restaurant. Flyet, som er parkert i Singapore, vil ta imot gjester helgen 24. – 25. oktober.

Restaurant A380 @Changi

Restaurant A380 @Changi

Fra og med 12. oktober kan gjester «reservere bord» for helgen 24. – 25. oktober for å spise middag om bord i Restaurant A380 @Changi. Prisene starter på rundt 50 SGD (rundt 350 kroner) for et økonomiklassemåltid, til 600 SGD (rundt 4 200 kroner) for middag i en First Class Suite.

I menyen kan du velge mellom både internasjonale og lokale matretter. Prisen inkluderer også to alkoholholdige drikker og ubegrenset alkoholfri drikke. Akkurat hva som står på menyen er foreløpig ikke kjent.

Behind the scenes hos Singapore Airlines tar deg med i selskapets flysimulator

Behind the scenes

A380-restauranten er ikke den eneste ideen Singapore Airlines har kommet opp med for å holde hjulene i gang under koronapandemien. Restauranttilbudet, og kanskje spesielt first class-middagen, kan ikke akkurat sies å være billig. For en langt lavere pris kan du imidlertid få være med bak i kulissene hos Singapore Airlines. Her får du en omvisning i Singapore Airlines’ 70 år lange historie og du får muligheten til å stille spørsmål til piloter og kabinpersonale. Som tilvalg kan du også være med i selskapets flysimulator, vinsmaking og flere interessante workshops.

Ønsker du å få om bord-opplevelsen hjem på døra med, tilbyr Singapore Airlines også levering av business class- og first class-måltider med [email protected]. Bare pass på at du ikke setter maten i halsen når du får regningen …

SIA@Home

Singapore Airlines viser med dette at de ikke er redde for å gå nye veier for å holde butikken i gang. Vi kan lette se for oss at spesielt Airbus A380-restauranten kan bli en stor suksess.

Med stengte grenser er det dessverre ikke mulig for personer utenfor Singapore å få oppleve dette. Vi kan bare håpe at andre flyselskaper plukker opp noen av disse ideene og kommer med lignende tilbud.

Basert på en artikkel av Goffe de Boer for InsideFlyer.nl.

Foto: Singapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *