Fleksible møter og konferanser hos Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Møter eller konferanser på Nordic Choice-hoteller i Norden kan nå endres kostnadsfritt frem til sju dager før møtedagen. Antall deltakere kan endres helt frem til dagen møtet eller konferansen finner sted.

Både medlemsundersøkelser og samtaler med de store kundene våre viser at mange har et ønske og behov for å møtes fysisk igjen. Vi er samtidig også klar over at mange kvier seg for å booke møter og konferanser i den uforutsigbare tida vi alle står i. I Nordic Choice Hotels har vi derfor gjort reglene for møtebooking mer fleksible slik at kundene våre kan booke møter og konferanser på en enkel, forutsigbar og risikofri måte.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. 

Restriksjoner, sykdom eller andre grunner kan bidra til at bestilling av møter og konferanser for bedrifter eller privatpersoner kan oppleves sårbart i høst. Nordic Choice Hotels har stor forståelse for dette og tilbyr derfor en fleksibel løsning hvis et møte må utsettes.

Ny møtedato med tilgodelapp

Kunder som av ulike grunner må utsette møter får en tilgodelapp som er gyldig i ett år fra opprinnelig ankomstdato. Kunden må gi beskjed innen sju dager før møtedagen og faktureres for den opprinnelige bookingen. Tilgodelappen brukes når møtet gjennomføres på et senere tidspunkt. Muligheten for bytterett gjelder for nye bookinger med ankomst fra 1. oktober 2020 til senest 1. april 2021, for grupper på opptil 50 personer. For grupper større enn dette gjelder andre vilkår.

Alle møter og hotellopphold hos Nordic Choice Hotels er en del av Safe Stay, som er hotellkonsernets kontinuerlig arbeid med smitteverntiltak for å sikre en trygg hotellopplevelse for alle sine gjester og ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *