Befester tronen som størst i Trondheim med Quality Hotel Prinsen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Trondheimshotellet feiret nytt år med å bli en del av Nordic Choice Hotels

Det ble telt ned til mer enn årsskiftet i Prinsenkvartalet på nyttårsaften. Fra 1. januar 2023 har hotellet ny kjede og navn med Quality Hotel Prinsen.

– Vi gleder oss og tror våre gjester også vil trives med ny kjedetilhørighet. Det gjestene først og fremst vil merke, er muligheten for å samle Nordic Choice Club-poeng som kan brukes på mer enn 220 hotell i Norden og Baltikum. I tillegg vil kurs- og konferansegjestene våre garantert sette pris på at popcorn og softis nå inngår i pausekosen.

Rune Sagen, hotelldirektør og medeier i Quality Hotel Prinsen.

Øker tilbudet til gjestene
Hotellet har inngått en franchiseavtale som gjør at Nordic Choice Hotels befester posisjonen som størst av hotelloperatørene i Trondheim

– Med Quality Hotel Prinsen får vi inn 122 flotte gjesterom, en stor konferanseavdeling, gode restauranter og Trondheims eldste pub. Samlet har vi nå over 1200 rom i Trondheim og 200 rom til på vei. Vi takker for tilliten og gleder oss til å bli enda bedre kjent med teamet på Quality Hotel Prinsen.

Torgeir Silseth, adm.dir. i Nordic Choice Hotels.

Rett over gata ligger søsterhotellet Quality Hotel Augustin, mens hotellselskapet totalt nå har syv ulike hotell i Trondheim som alle kan tilby ulike fasiliteter og konsepter.

– Vi ser fram til samarbeidet og tror at vi i fellesskap kan tilby flere skreddersydde muligheter enten det er for private eller bedrifter. Vi beholder også våre populære tilbud som Emilies Eld Restaurant og Bar, Kieglekroa og Egon, så både våre tilreisende og lokale stamgjester skal kjenne seg hjemme på Quality Hotel Prinsen.

Rune Sagen, hotelldirektør og medeier i Quality Hotel Prinsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *