Reis behagelig med BAGTAG og få 100 kroner i rabatt

Reis behagelig med BAGTAG elektroniske bagasjemerker og få 100 kroner i rabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Elektroniske bagasjelapper fra BAGTAG er en av mange produkter som er ment å gjøre livet lettere når du er på reise. Med økt fokus på kontaktløse reiser er dingser som BAGTAG viktigere enn noen gang.

Denne artikkelen er publisert i samarbeid med BAGTAG.

Det finnes mange hjelpemidler som kan gjøre reisen både enklere og mer behagelig, både for bagasjehåndtering, men også «gadgets» som Airmate, som lar deg feste mobilen eller nettbrettet i setet foran deg. Du kan også gjøre reisen mer behagelig før du går om bord ved å bruke elektronisk bagasjelapper fra BAGTAG. I denne artikkelen skal vi forklare deg hvordan og du vil også få mulighet til å kjøpe din egen til en ekstra god pris.

En mer behagelig reise

Alle flyreiser starter på flyplassen. Her må du først sjekke inn bagasje i riktig skranke, og dette innebærer ofte også kø. Du får deretter ombordstigningskort i papir og en bagasjelapp som du fester på bagasjen. Alle disse stegene tar tid og burde streng tatt være unødvendige.

BAGTAG mener at starten på reisen bør være både mer komfortabel og mer bærekraftig. Selskapet ble stiftet i 2014 og har de siste årene jobbet med løsninger for akkurat dette. Målet var å lage et hjelpemiddel som lar reisende gjennomføre hele innsjekkingsprosessen hvor som helst, inkludert å kunne feste på bagasjelappen før du drar hjemmefra. På den måten slipper du også å stå i innsjekkingskø på flyplassen.

Så enkelt er det å bruke BAGTAG

Med BAGTAG løser man to problemer. For det første reduserer man det store antallet bagasjelapper som skrives ut på flyplasser verden over hver eneste dag, noe som er bra for miljøet. I tillegg vil elektroniske bagasjelapper hver lettere å lese, og man kan derfor i større grad unngå tapt bagasje.

Hva er BAGTAG og hvorfor er den så nyttig?

BAGTAG er et elektronisk bagasjemerke (EVT). Måten den fungerer på er egentlig ganske enkel. Så snart du har kjøpt en BAGTAG kan du koble den til bagasjen din i henhold til installasjonsveiledningen. Når du sjekker inn på flyturen din kan du velge BAGTAG for bagasjemerket ditt, direkte fra flyselskapet innsjekkingsapp. Appen legger inn all nødvendig informasjon på din BAGTAG.

Det eneste du behøver å gjøre nå er å komme deg til flyplassen og levere bagasjen på avleveringsbåndet. I videoen under ser du hvor enkelt det kan gjøres.

Fordeler

Det er mange grunner til at BAGTAG kan være en fordel når du reiser med innsjekket bagasje. COVID-19-pandemien gjør selvsagt behovet færrest mulig kontaktpunkter høyaktuelt, men det er også flere andre fordeler:

  • Du kan sjekke inn bagasjen hjemmefra eller fra hotellet
  • Ingen lange køer hvor du kan komme i nærkontakt med andre mennesker
  • Du kontrollerer selv hele innsjekkingsprosessen
  • Færre bagasjelapper av papir er bedre for miljøet
  • Lesbarheten på elektroniske bagasjemerker er langt bedre enn for tradisjonelle bagasjelapper. Dette reduserer risikoen for tapt bagasje.
  • BAGTAG kan allerede brukes med KLM, Lufthansa, SWISS, Austrian og China Southern. Flere flyselskaper er rett rundt hjørnet.

Få 100 kroner i rabatt

Som leser av InsideFlyer har vi gleden av å gi deg en ekstra god pris i samarbeid med BAGTAG. Denne kampanjen gir deg en rabatt på rundt 100 kroner (€10) for hver BAGTAG du kjøper. Istedenfor å betale €59 Euro, betaler du nå kun €49 Euro ved å bruke kampanjekoden INSIDEFLYER når du handler i nettbutikken.

BAGTAG elektroniske bagasjemerker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *