AIRMATE Tablet – en smart nettbrettholder for bruk på fly

AIRMATE Tablet - en smart nettbrettholder for flyturen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

AIRMATE Mobile, som vi har skrevet om tidligere, har nå fått en storebror i AIRMATE Tablet. Som navnet antyder kan du bruke denne til å feste nettbrettet i seteryggen foran deg, og se filmer og TV-serier om bord i fly. Vi har nå testet den nye dingsen på flere flyturer og her kan du lese hva vi synes om den.

Simplifiers har stilt produktet til vår disposisjon og gitt oss en rabattkode for å dele med våre lesere. Vurderingene i denne anmeldelsen er skribentens egne.

Du har sikkert prøvd å ha nettbrettet ditt stående på bordet foran deg. Det fungerer, men du blir sittende med blikket nedover og ergonomien er langt fra optimal. Du har kanskje også prøvd å ha brettet i hånden eller feste den magasinholderen uten at det har fungert optimalt heller.

Simplifiers, som lager AIRMATE-produktene, sendte oss derfor en av deres nye AIRMATE Mobile så vi kunne prøvde denne på vår neste flytur. Jeg tok holderen med meg på en lengre rundtur med flere flyselskaper, så jeg kunne teste om den var like god som lillebror AIRMATE Mobile. Vi likte AIRMATE Mobile svært godt da vi testet den i fjor høst.

Utforming og bruk

AIRMATE Tablet er utformet på samme måte som sin lillebror AIRMATE Mobile. Den festes direkte på låsen til bordet i seteryggen foran deg. Den kan også brukes som bordstativ både om bord i fly eller på en hvilken som helst annen flate, men kommer virkelig til sin rett når du bruker dens primære funksjon til å løfte nettbrettet fra bordet og opp i hodehøyde.

AIRMATE tablet i bruk
AIRMATE Tablet har ingen problemer med å romme en vanlig iPad

AIRMATE Tablet er designet for å kunne brukes på de fleste typer nettbrett med 7 til 11 tommer skjermstørrelse. Den passer til de fleste nettbrett og selvfølgelig også iPad, men kan også brukes med for eksempel Nintendo Switch.

Kvalitet

AIRMATE Tablet bygger på samme prinsipp som mobilholderen. Den er laget av plast, med et gummibånd som holder nettbrett fast i holderen. I vår anmeldelse av AIRMATE Mobile var vi litt i tvil over hvor holdbare spesielt gummibåndet ville være, men etter å ha brukt den i over et år kan vi trygt slå fast at dette ikke er noe problem. Pakken inneholder dessuten ekstra gummibånd, så din AIRMATE vil sannsynligvis vare i mange år.

AIRMATE tablet i bruk
AIRMATE Tablet satt opp på en airBaltic-flygning

Simplifiers har igjen valgt å lage holderen av resirkulert plast og følger derfor trenden med økt miljøbevissthet blant mange selskaper. Produktet er utviklet og produseres i Danmark, heller enn i et fjernt lavkostland, noe som også reduserer det miljømessige fotavtrykket.

Valuta for pengene

AIRMATE Tablet har en veiledende pris på €23 Euro, eller rundt 230 norske kroner. Prismessig ligger den som sin lillebror, i det øvre sjiktet, men Simplifiers og andre utsalgssteder har stadig kampanjer hvor du kan få den billigere.

Dette er en reisedings som både du og familien raskt vil bli vant til å ha med i håndbagasjen. Den er perfekt for den som reiser alene og ikke minst for småbarnsfamilier. Det er helt umulig å ha nettbrettet på bordet samtidig som det serveres mat. Min seks år gamle sønn klarer i alle fall ikke å håndtere det. Ved å feste Ipaden i seteryggen gikk det imidlertid helt fint for han å spise og fortsatt se på film. Dette produktet er et must for enhver familie som reiser med fly.

InsideFlyers lesere får 30% rabatt

Akkurat nå kan du som leser av InsideFlyer få 30% rabatt på en AIRMATE Tablet. Bruk rabattkoden IFDK1119 når du bestiller produktet i Simplifiers’ nettbutikk.

Foto: Henrik Olsen

Oversikt

Fordeler

+ Godt supplement til AIRMATE Mobile
+ Lett å bruke
+ Liten og lett å ta med seg
+ Gir en klart bedre opplevelse av å se film og TV-serier i fly

Ulemper

- Noe høy pris (kjøp den mens den er på tilbud)
- Har lett for å gli når den brukes som bordstativ
- Den passer ikke alle flytyper

Design

Bruk

Kvalitet

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

AIRMATE Tablet overrasket oss positivt. Den får nettbrett til å sitte godt og sikkert i en posisjon som er behagelig å se på. Den frigjør også bordplass slike at kan jobbe eller spise samtidig som du bruker nettbrettet. Dette er helt klart en av våre favoritter innen reisegadgets som løser mange av problemene man typisk kjemper med når man flyr økonomiklasse. InsideFlyer gir AIRMATE vår klare anbefaling.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *