Eksklusivt: Få 40% rabatt på AIRMATE Mobile i en begrenset periode!

AIRMATE Mobile

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

InsideFlyer har gjort en eksklusiv avtale med Simplifiers som gir våre lesere hele 40% rabatt ved kjøp av AIRMATE Mobile mobilholder. AIRMATE Mobile er det perfekte reisegadget for deg som reiser mye eller en perfekt julegave om du kjenner noen som flyr mye.

Vi har tidligere testet AIRMATE Mobile på et par flyvninger og ga den våre varmeste anbefalinger. Denne dingsen har nå fått fast plass i håndbagasjen. Du har den siste tiden kunnet kjøpe den på kampanje med opptil 33% rabatt, men som leser av InsideFlyer kan du i en begrenset periode få den med hele 40% rabatt.

Les gjerne vår anmeldelse hvor vi testet holderen om bord hos blant annet SAS og SilkAir. Som et minimum fungerer den på disse flyselskapene, men også hos mange andre:

Slik får du 40% rabatt

Du oppnår rabatten ved å bruke denne lenken og så bruke rabattkoden InsideFlyer09. Med rabattkoden får du en AIRMATE Mobile for kun 77,50 DKK (~100 norske kroner). Dette er en veldig bra del!

Legg inn rabattkoden «InsideFlyer09» i feltet og trykk på «Tilføj kupon», så får du 40% rabatt når du handler.

Ingen grunn til å vente

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker og avsluttes senest 24. september 2018, så her er det ingen grunn til å sitte på gjerdet.

Så enkel er den i bruk

Vi har laget en kort video som viser hvor enkelt AIRMATE Mobile er å bruke, selv for barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *