Qatar Airways frir til studentene med opptil 12% rabatt

Qatar Airways setter inn ekstra kapasitet til Australia for å få folk hjem

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways følger konkurrenten Emirates med en kampanje som gir opptil 12% rabatt til studenter.

Med trange tider i luftfarten har flyselskapene i Midtøsten tydeligvis funnet en ny kundegruppe det er verdt å kjempe om; studentene. Tidligere denne uken kom Emirates med et eksklusivt tilbud til studenter, og nå svarer Qatar Airways med sin egen kampanje. Kampanjen gjelder for studenter mellom 18 og 30 år, og som Emirates gir også Qatar Airways rabatt på flybilletter, ekstra bagasje og mer fleksibilitet.

Du må gjøre en liten innsats for å kunne benytte deg av tilbudet. Før du bestiller må du be om en kampanjekode på denne nettsiden, hvor du blant annet må fylle ut alder, navn på studiestedet ditt og nummeret på ditt internasjonale studentbevis. Ved innsjekk må du kan framvise studentbevis eller annen dokumentasjon som bekrefter opplysningene du ga da du fikk kampanjekoden.

Qatar Airways frir til studentene med opptil 12% rabatt

Opptil 12% studentrabatt

Når du har fått kampanjekoden, kan du bestille billetten gjennom denne nettsiden med opptil 12% studentrabatt. Du vil i tillegg få en gratis endring av billetten og 40 kg innsjekket bagasje inkludert.

Du kan bestille fram til 10. november, for reiser fram til 31. juli 2021. I motsetning til hos Emirates ser rabatten bare ut til gjelde for studenter og ikke for studentens reisefølge. Rabatten gjelder som vanlig billettens nettopris, og omfatter ikke skatter og avgifter. Du finner fullstendige betingelser for bestilling og oversikt over periodene som ikke er omfattet av kampanjen på denne nettsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *