Doble bonuspoeng med IHG Rewards Club

Doble bonuspoeng med IHG Rewards Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du først muligheten til å reise utenlands kan du i alle fall sikre deg ekstra poeng, nesten uansett hvem du velger å bo med. Nå følger også IHG Rewards Club opp med doble bonuspoeng for alle opphold fram til 15. desember.

Mens de fleste av oss fortsatt må holde oss hjemme, kjemper hotellkjedene en hard kamp om å lokke til seg nye kunder. Flere av de store, internasjonale hotellkjedene har for tiden kampanjer hvor man kan tjene ekstra bonuspoeng. Nå vil også IHG bruke fordelsprogrammet sitt, IHG Rewards Club, i kampen om kundene.

Fra 1. oktober til og med 15. desember får du dobbelt opp med bonuspoeng i IHG Rewards Club når du bor på et hvilket som helst hotell under IHG Hotel & Resort, hvor som helst i verden. Det eneste som kreves for å ta del i kampanjen, er å registrere seg på denne siden.

IHG Rewards Club

Kunne vært bedre

Vi sier selvsagt aldri nei takk til ekstra poeng. For medlemmer som allerede er lojale mot IHG Rewards Club er det absolutt en grei deal. Likevel, med tanke på de sterke tilbudene vi har sett fra Hilton Honors og World of Hyatt, er vi likevel overrasket over at IHG ikke prøver enda hardere.

Basert på en artikkel av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *