Det har aldri vært lettere å bli Hilton Honors Diamond!

Det har aldri vært lettere å bli Hilton Honors Diamond!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton sin nye «Double Rewards»-kampanje åpner mange dører for å komme raskere til Gold- eller Diamond-status i Hilton Honors-programmet.

Hilton har akkurat avslørt detaljene rundt sin nye «Double Rewards»-kampanje, som varer fra 8. september til 31. desember 2020. Foruten ekstra bonuspoeng i form av base points, åpner kampanjen også for flere snarveier til toppstatus i Hilton Honors, avhengig av hva utgangspunktet ditt er.

Denne kampanjen har to elementer:

  • Doble base points
  • Doble kvalifiserende overnattinger
Hilton Honors

Med mindre hotelloppholdene dine som regel er av det kostbare slaget, vil du nok sannsynligvis ikke kvalifisere deg til elitestatus med base points. Selv ikke med 20 poeng per USD. Hilton-poengene er heller ikke spesielt mye verdt, så i praksis tilsvarer doble poeng en rabatt på 4-5%, utbetalt i form av bonuspoeng.

Det er greit å merke seg at kampanjen bare gjelder for utsjekk i kampanjeperioden. Dersom oppholdet ditt strekker seg over nyttårsaften til 2021 kvalifiserer du derfor ikke til denne kampanjen. Planlegger du jule- og nyttårsfeiring på et Hilton-hotell kan det derfor vært lurt å sjekke ut 31. desember og sjekke inn på et annet hotell.

Du finner fullstendige betingelser for kampanjen på Hilton Honors’ nettside.

Hilton Anaheim

Doble kvalifiserende overnattinger

Det langt mer interessante elementet ved denne kampanjen er doble kvalifiserende netter. Som vi vet, er kravene for elitestatus normalt 40 netter for Gold og 60 netter for Diamond. Med denne kampanjen halveres antall overnattinger som kreves.

Siden Hilton Honors også lar deg kvalifisere for status i 2022 med opphold gjennomført i år, betyr det i praksis at du ved å kvalifisere deg innenfor årets fire siste måneder vil ha elitestatus til og med mars 2023!

Og ikke nok med, doble netter teller også mot Hilton Honors’ milepælsbonuser. Etter 30 overnattinger vil du ha utløst begge bonustrinnene, som er 10 000 ekstra bonuspoeng hver 10. natt etter 40 netter og 30 000 poeng utbetalt etter 60 netter.

Hilton Honors medlemsnivå elitestatus

Snarveier til Gold og Diamond

Hilton Honors har flere snarveier til elitestatus, hvorav den mest aktuelle for de fleste av oss er en status match mot et annet bonusprogram. Det finnes ingen betingelser for kampanjen som forhindrer deg fra å kombinere den med en status match. Dette betyr at du vil oppnå Hilton Honors Diamond etter bare ni overnattinger!

Hilton Honors har imidlertid strammet inn noe på status match-kravene i forhold til tidligere. Du kan ikke matche dersom du allerede har Gold- eller Diamond-status, og bonusovernattinger teller ikke lenger mot status match.

Oppholdene som kreves for en status match vil, heller ikke være nok til å beholde status fram til 2023. Gjennomfører du ni overnattinger i år vil du likevel måtte gjennomføre 42 overnattinger neste år for å re-kvalifisere til 2023.

Alt i alt er det en svært generøs deal fra Hilton Honors og et godt insentiv til å være lojal også i 2020.

Husk at du finner alt du behøver å vite og kan stille spørsmål i den offisielle Hilton Honors-tråden i forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *