Hilton Honors Status Challenge: Få elitestatus til mars 2021

hilton honors status challenge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den internasjonale hotellkjeden Hilton har i flere år tilbudt nye medlemmer en status challenge. Dette gjør dette å raskt oppnå status i Hilton Honors-programmet og dra nytte av fordelene det fører med seg. Hvis du klarer utfordringer gjelder statusen din fram til mars 2021!

For å delta i Hilton Honors status challenge må du ha elitestatus i en annen hotellkjede. Du kan registrere deg på denne siden. Du får status Gold eller Diamond i 90 dager etter godkjennelse av registreringen, og kan dermed benytte deg av fordelene med en gang.

Få elitestatus raskere med Hilton Honors

For å beholde statusen din fram til mars 2021 må du bo fire ganger på et Hilton-hotell for Gold-status eller åtte ganger for Diamond. Dette må du gjøre innen 90 dager etter at registrereringen ble godkjent. Et opphold kan bestå av en eller flere overnattinger, men Hilton teller flere sammenhengende netter på samme hotell som ett opphold, uavhengig om det er separate bestillinger. Opphold som bookes med poeng teller også mot status.

hilton honors status challenge

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut dette skjemaet på Hilton Honors nettside. Med litt smart planlegging kan du oppnå elitestatus relativt rimelig, så lenge du har status i en annen hotellkjede.

Denne artikellen er baseret på en artikkel av Kilian for Insideflyer.nl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *