Nå kan alle med Hilton Honors Diamond gi bort gullkort

Nå kan alle med Hilton Honors Diamond gi bort gullkort

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du Diamond-status i Hilton Honors? Da har du muligheten til å gi bort gullstatus til en venn eller familiemedlem, selv om du ikke har re-kvalifisert denne perioden.

Har du 60 overnattinger hos Hilton i løpet av en periode og kvalifiserer til Diamond, så kan du gi bort et gullkort. Har du 100 overnattinger kan du gi bort Diamond-status.  Slik har det i alle fall vært fram til nå. Siden de aller færreste av oss har hatt muligheten til å bo to måneder på hotell det siste året, gjør Hilton Honors nå et unntak fra denne regelen.

Hilton Honors medlemsnivå elitestatus

Fra og med denne uken og fram til 31. januar kan alle med Diamond-status gi bort gullstatus til en heldig venn eller et familiemedlem. Er du så heldig at du innehar Lifetime Diamond-status kan du gi bort Diamond-status. Medlemmer som omfattes av ordningen vil motta en e-post som forklarer hvordan man kan benytte seg av tilbudet.

Du finner mer informasjon i denne pressemeldingen fra Hilton Honors.

Lurer du på noe som har med Hilton Honors å gjøre? Du kan finne alt av informasjon og stille spørsmål i den offisielle Hilton-tråden på forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *