Hilton Honors forlenger status og lemper på elitekravene igjen

Det har aldri vært lettere å bli Hilton Honors Diamond!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton Honors var tidlig ute med både statusforlengelse, lenger gyldighet på bonuspoeng og lavere krav for kvalifisering til elitestatus. Ettersom koronasituasjon ser ut til å vedvare går Hilton nå enda lenger for å komme medlemmene sine i møte.

Hilton Honors annonserte denne uken enda en betydelig reduksjon i kravene for å oppnå eller beholde elitestatus i kalenderåret 2021. I praksis er de nye kravene halvert i forhold til normale opptjeningskrav. De nye kravene er:

  • Silver: 5 overnattinger eller 2 opphold (normalt 10 overnattinger/4 opphold)
  • Gold: 20 overnattinger, 10 opphold eller 37 500 base points (normalt 40 overnattinger/20 opphold/75 000 base points)
  • Diamond: 30 overnattinger, 15 opphold eller 60 000 base points (normalt 60 overnattinger/30 opphold/120 000 base points)

Det blir med andre ord mye lettere å oppnå eller beholde status i 2021, og takket være rollover-ordningen som ble innført i sommer, vil opphold du allerede har hatt i år telle for kvalifisering neste år.

Hilton Okinawa Sesoko Resort
Hilton Okinawa Sesoko Resort. Foto: Hilton

Diamond til 2023 med bare 15 overnattinger

Den 8. september lanserte Hilton en kampanje som gir dobbelt opp med kvalifiserende overnattinger for alle opphold ut året. Har du anledning til å reise allerede i år, kan du takket være rollover-ordningen kvalifisere deg for Diamond-status fra 1. januar 2021 til 31. mars 2023 med bare 15 overnattinger. Dette vil da tilsvare 30 kvalifiserende overnattinger. Har du allerede overnattinger i 2020 kan du selvfølgelig trekke disse fra totalen.

Hilton Honors medlemsnivå elitestatus

Hvis det ikke passer med hotellopphold på denne siden av året, er det uansett lett å kvalifisere også neste år. Med de nye kravene kan du med bare 10 eller15 opphold, som ikke behøver å være lenger enn én enkelt natt, sikre deg Gold- eller Diamond-status i Hilton Honors fram til 31. mars 2022.

Milestone bonus

Kravene for Hilton Honors’ Milestone bonus er også halvert i forhold til dagens krav. I dag får du 10 000 ekstrapoeng for hver 10. overnatting etter 40 overnattinger og en bonus på 30 000 poeng når du når 60 overnattinger. Disse bonusene vil nå utløses på henholdsvis 20 og 30 overnattinger.

Hilton Honors Milestone Bonus

De siste i en rekke tiltak for medlemmene

Hilton har allerede innført en rekke tiltak for å hjelpe medlemmer å ivareta status og poeng gjennom koronakrisen. Allerede i mars var Hilton ute med en generøs forlengelse av både status og levetid på bonuspoeng, samt mer fleksible bestillingsbetingelser. I sommer annonserte hotellkjeden først rollover nights, for deretter å komme med «Double Rewards»-kampanjen i slutten av august.

Summen av alle tiltakene og kampanjene gjør det svært lett å komme i gang igjen med Hilton Honors, når vi forhåpentligvis går mot et mer normalt reisemønster neste år.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *