Hilton Honors med generøs statusforlengelse for alle medlemmer!

Det har aldri vært lettere å bli Hilton Honors Diamond!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mens noen bonusprogrammer har vært proaktive med å forlenge status for sine medlemmer, har Hilton Honors så langt hatt en vi-får-vente-og-se-tilnærming. Nå kommer imidlertid hotellkjeden etter med en svært generøs statusforlengelse.

Forrige uke lanserte vi en oversikt over hvilke hotellkjeder som har lansert tiltak for å hjelpe medlemmene sine å beholde elitestatus. I skrivende stund var det eneste Hilton Honors hadde å by på en beskjeden forlengelse av bonuspoengenes utløpsdato. Siden har oversikten blitt oppdatert flere ganger etter hvert som flere hotellkjeder har kommet til. Nå kommer også Hilton etter med et tilbud som virkelig hjelper!

Hilton Honors

2019-status forlenges til 2021

Tiltakene Hilton Honors nå lanserer er svært generøse og viser at hotellkjeden vil være i forkant når det etter hvert lettes på reiserestriksjonene rundt om.

Det som er unikt med det Hilton Honors gjør er at det har tilbakevirkende kraft. Alle medlemmer som skulle vært nedgradert 31. mars 2020 vil få forlenget statusen sin til 31. mars 2021. Denne statusen er faktisk bygget på hvor mange opphold du hadde i 2018. Dette er en svært generøs forlengelse vi ikke har sett maken til hos noen andre så langt. Med dette tiltaket har Hilton en reell sjanse til å vinne tilbake kunder som engang har vært lojale, men som kanskje har funnet ut at gresset er grønnere på den andre siden.

2020-status forlenges til 2020

Medlemsnivået du opparbeidet deg i 2019, som egentlig skulle vart til 31. mars 2021, forlenges nå til 31. mars 2022. Det betyr at alle medlemmer som har kvalifisert for elitestatus i år beholder fordelene sine i 24 måneder.

Dette er i tråd med hva bransjen ser ut til å legge seg på. Blant annet har Radisson Rewards, Scandic Friends og Nordic Choice Club kommet med lignende tiltak.

Forlenget levetid for bonuspoeng

Når det gjelder bonuspoeng du allerede har opparbeidet deg, så vil ingen poeng utløpet før 31. desember 2020. Nå finnes det mange enkle triks for å forlenge levetiden på Hilton-poeng, men ikke alle er like bevisste rundt bonusprogrammene sine som mange av våre lesere er. For disse vil dette være et bra tiltak.

Alle bestillinger er fleksible

Hilton viderefører i tillegg de nye bestillingsbetingelsene som allerede har vært gjeldende en stund. Alle reservasjoner kan fritt endres eller avbestilles for opphold som starter før 30. juni 2020. Dette gjelder uansett om det er fleksible eller forhåndsbetalte ikke-fleksible bestillinger.

Du finner en oversikt over hvordan Hilton forholder seg til koronaviruset COVID-19 på denne siden.

Kunne vi bedt om mer?

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Det er ingen tvil om at Hilton Honors har vært generøse og utvist stor fleksibilitet her. Vi kunne likevel ønske oss noe for de som hadde tenkt å bruke reiseåret 2020 til å stige i gradene. Å nå kravene om 20 opphold eller 40 netter for Gold og 30 opphold eller 60 netter for Diamond, vil for de aller fleste være umulig i år.

Del og les andres erfaringer med Hilton og Hilton Honors i forumet vårt.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *