Qatar Airways Privilege Club forlenger status for alle med ett år

Qatar Airways Privilege Club innfører ubegrenset levetid på Qmiles bonuspoeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways Privilege Club var tidlig ute blant flyselskapenes bonusprogrammer med å forlenge statusperioden for sine medlemmer. Nå forlenger de medlemsnivået for alle sine medlemmer med ett år.

For knapt to uker siden kunngjorde Qatar Airways at medlemmer av Privilege Club ville få utvidet medlemsperioden sin med inntil seks måneder. Akkurat hvor lang utvidelse hvert enkelt medlem fikk var basert på medlemsperiodens utløpsdato.

Nå kommer Qatar Airways Privilege Club med en større og langt enklere utvidelse. Aller som har medlemsperioder som utløper før 31. januar 2021 får automatisk utvidet perioden med 12 måneder. Endringen gjelder også for medlemmer som har blitt nedgradert etter 9. februar 2020.

Endringen trer i kraft 1. april 2020.

Qatar Airways Privilege Club medlemsnivåer: Burgundy, Silver, Gold og Platinum

Mer fleksible Qcredits

I tillegg lanserer også Qatar Airways Privilege Club forbedrede betingelser for Qcredits. Mange Gold- og Platinum-medlemmer har ment at Qcredits ikke er fleksible nok. Spesielt nå som reiseaktiviteten er betydelig redusert, opplever mange at de ikke får brukt Qcredits i løpet av de 12 månedene de er gyldige. Derfor utvides nå gyldigheten av Qcredits til 24 måneder og gjøres i tillegg refunderbare.

Du finner mer informasjon om endringene på flyselskapets nettsider.

Qatar Airways Privilege Club

Qatar Airways Privilege Club

Når du flyr med Qatar Airways tjener du Qmiles og Qpoints i bonusprogrammet Privilege Club. Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og medlemsnivå. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Qcalculator, som viser deg hvor mange poeng du tjener på turen. Dersom du ikke er medlem enda, kan du melde deg inn her.

Vi har også laget en omfattende guide til hvordan du kan få mest mulig ut av bonusprogrammet og medlemsfordelene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *