Qatar Airways Privilege Club forlenger status med opptil seks måneder

Qatar Airways Privilege Club innfører ubegrenset levetid på Qmiles bonuspoeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways’ lojalitetsprogram Privilege Club strekker ut en hjelpende hånd til medlemmer som har fått reisemånsteret sitt endret på grunn av COVID-19-viruset. Medlemmer som har opptjeningsperioder som går ut før 31. januar 2021 kan nå få statusen forlenget med opptil seks måneder.

Qatar Airways lojalitetsprogram Privilege Club setter nå i gang tiltak for å ivareta sine medlemmer som har fått plutselig endret reisemønster på grunn av koronaviruset COVID-19. Medlemmer med elitestatus i programmet vil få beholde statusen sin i opptil seks måneder ekstra. Hvor lang ekstraperioden blir vil avhenger av når perioden din går ut.

OPPDATERT 26.03: Alle medlemmer beholder fordelene i ett år fra utløpsdato.
Du kan lese om de nye betingelsene her.

Qatar Airways Privilege Club

– Som et resultat av situasjonen med koronaviruset, som har ført til restriksjoner over hele verden, ser at vi mange av våre Privilege Club-medlemmer ikke reiser så ofte som de vanligvis ville gjort, sier Simon Talling-Smith, Chief Commercial Officer i Qatar Airways. – Disse restriksjonene er ikke noe vi som flyselskap kan gjøre noe med, men vi ønsker ikke at medlemmene våre skal miste sitt hardt opptjente medlemsnivå som et resultat av dette. For å vise at vi verdsetter lojaliteten medlemmene gir oss tilbyr vi derfor å forlenge perioden statusnivået varer og de fordelene det gir.

Tilbakevirkende kraft

Hvor mye perioden blir forlenget er basert på når den egentlig skulle gå ut. Medlemmer som har opptjeningsperioder som går ut mellom 1. april og 30. juni, vil for eksempel få utløpsdato forlenget med seks måneder.

Tiltaket har også tilbakevirkende kraft. Det betyr at medlemmer som mistet statusen sin mellom 1. februar og 9. mars, vil få tilbake medlemsnivået de hadde i forrige periode i seks måneder fra og med 1. april.

Du kan selv finne ut hvilke betingelser som gjelder for ditt medlemskap ved å logge inn på qmiles.com.

Qatar Airwas Airbus A350

Fleksible bestillinger

For de fleste av oss er det nå vanskelig å planlegge reiser fram i tid. Qatar Airways har derfor innført en svært generøs fleksibilitet i reiser som er planlagt før 30. juni. Fram til tre dager før avreise får alle reisende mulighet til å fritt endre reisedato eller bytte inn reisen i en verdikupong som er gyldig i ett år.

Du kan lese mer om de gjeldende betingelsene på Qatar Airways’ nettside.

Flyselskapet understreker også at hvis du først skal reise, så skal det være trygt å reise med Qatar Airways.

– Flåten vår er en av de reneste i verden og vi har innført nye bestillingsbetingelser for å gi alle våre kunder mest mulig fleksibilitet for å tilpasse reiseplanene sine, sier Talling-Smith.

Det pågående utbruddet av COVID-19-viruset påvirker alle, men konsekvensene for reiselivsbransjen ble svært tydelige allerede på et tidlig tidspunkt. Det er betryggende å se at flere selskaper i bransjen ser framover og gjør sitt beste for å ivareta kundenes interesser mens vi venter på at vi kan reise som normalt igjen.

Foto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *