SAS gjenopptar Oslo – Lakselv etter 17 års fravær

SAS gjenopptar Oslo - Lakselv etter 17 års fravær

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter 17 års fravær skal SAS igjen begynne å fly strekningen Oslo – Lakselv fra og med 17. april.

Etter en lang periode med nyheter preget av kanselleringer og stengte flyplasser, er det befriende å kunne melde om en aldri så liten gladnyhet. SAS annonserte nemlig i går en ny ruteåpning. Ruten det dreier seg om er Oslo – Lakselv, en rute SAS har betjent tidligere, men som ble lagt ned for rundt 17 år siden.

– Selv om det er en spesiell situasjon i disse korona-tider, kan Forsvarets personell med familie og venner snart få nyte godt av vårt nye flytilbud. Det er også gledelig at vi gjør denne nordligste delen av Norge tilgjengelig for mange andre gjennom SAS og Star Alliance’ store rutenett, sier finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

Den nye ruten åpner også for internasjonale reisende som vil oppleve Nordkapp og de nordligste delene av landet vårt. Foto: Franz Öhlinger / Pixabay

Åpner også for internasjonale reisende

Ruten vil flys to ganger i uken, mandag og fredag, spesielt tilpasset reisebehovet for personell i Forsvaret. Tidtabellen gir også forbindelser til SAS og Star Alliance’ øvrige rutenett, og med det åpnes det opp for internasjonale reisende som vil oppleve de nordligste delene av fastlands-Norge.

Nordkapp med hele Porsanger-regionen er et yndet reisemål med sin pittoreske natur. Opplevelsene er spektakulære, med nordlys og midnattssol i de respektive årstidene, og gjør turer på ski, til fots eller kano til noe helt spesielt. Som navnet Lakselv tilsier, så er det godt laksefiske og man kan velge blant 4 000 innsjøer for ferskvannsfiske.

Ruten har oppstart 17. april og skal flys med Boeing 737 fram til høsten 2021. Da er planen å sette inn en av selskapets nye Airbus A320neo på ruten.

Forsidefoto: Edwin Surbeck / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *