Rejse Deal: Emirates ønsker besøkende trygt tilbake til Dubai med salg på billetter denne vinteren

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fly trygt til Dubai med Emirates for påfyll av sol og varme i vinter. Emirates har nå vintersalg på flybilletter med gode priser på Economy Class, i tillegg til at alle tur/retur-bestillinger får gratis inngangsbillett til The Dubai Frame.

Salget inkluderer avganger fra Oslo til Dubai direkte, med priser som starter på 4099kr. Disse er tilgjengelig for booking nå og frem til 9. november 2020. Reisen må gjennomføres på utvalgte datoer mellom 1. november og 31. desember.

Dubai som destinasjon

Dubai er åpen for turister, og Emirates ønsker alle trygt tilbake til manges favorittdestinasjon på vinteren. I Dubai finner du alt fra sol, varme og strandliv til historiske attraksjoner og et vertskap i verdensklasse. Både de som reiser alene, par og familier kan slappe av og nyte det brede utvalget av opplevelser og fasiliteter denne byen har å tilby.

Dubai er strenge på smittevernstiltak, og maskebruk er påbudt der det ikke er mulig å holde 2 meters avstand. Det er god avstand mellom bord på restauranter, solsenger og generelt god plass i byen som gjør det enkelt å holde avstand.

Gratis: Opplev både fortiden, nåtiden og fremtiden på toppen av The Dubai Frame

Denne slående konstruksjonen består av to tårn som hver er 150 meter høye, med en 93 meter lang bro i glass som binder dem sammen. Her på toppen kan besøkende oppleve en fantastisk 360-graders utsikt til Dubais eldre og mer historiske del med sjarmerende nabolag i nord. I sør ser man det moderne Dubai med de store, blanke bygningene og imponerende skyskraperne denne byen er så berømt for.

Emirates-passasjerer kan få gratis inngang ved å vise frem boarding-kortet og gyldig legitimasjon ved Zabeel Park Gate. Hvert gyldige boarding-kort gir en enkelbillett til The Dubai Frame.

Helse og sikkerhet

Sikkerhet er Emirates høyeste prioritet. Reisende kan være sikker på at deres komfort og helse blir tatt hensyn til med en rekke tiltak i hvert eneste steg av kundereisen på bakken og i luften. Dette inkluderer utdeling av hygiene-pakker med masker, hansker, håndsprit og antibakterielle våtservietter. Alle som skal fly med Emirates må fremvise en negativ COVID-19 PCR-test som ikke er eldre enn 96 timer ved innsjekk. For mer informasjon om disse tiltakene, og tjenestene som er tilgjengelig på hver flyvning, besøk: www.emirates.com/yoursafety.

Husk: Gratis, global dekning av Covid-19 relaterte kostnader

Kunder kan nå reise med sikkerheten om at Emirates dekker Covid-19 relaterte medisinske utgifter om de skulle bli diagnostisert med Covid-19 på reisen. Denne dekningen gjelder for passasjerer som flyr Emirates frem til og med 31. desember 2020 og er gyldig i 31 dager fra det tidspunktet den første flyvningen på reisen starter. Dette betyr at Emirates’ kunder kan nyte godt av denne ekstra sikkerheten, selv om de reiser videre til en annen destinasjon etter ankomst med en Emirates-flyvning. For mer informasjon, besøk www.emirates.com, ta kontakt med ditt reisebyrå eller ditt lokale Emirates salgskontor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *