UTGÅTT: femdoble poeng hos Nordic Choice Hotels

Femdoble poeng med Nordic Choice Club og Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Club er kjent for å ha noen ganske rause kampanjer, men dette topper det meste vi har sett tidligere. I dag får du nemlig fem ganger poengene om du booker et opphold fram til 28. februar 2021 hos Nordic Choice Hotels.

2020 har vært seigt år for alle som liker å reise og ikke minst for reiselivsbransjen. For å markere slutten på et historisk dårlig reiseår vil Nordic Choice Hotels hver tirsdag i desember komme med en ny poengkampanje. Den første kampanjen starter i dag med femdoble poeng, og vil være kampanjen med høyest opptjening og kortest boperiode. Har du behov for å fylle på poengkontoen er det altså i dag du bør booke. Kampanjen gjelder for opphold mellom 9. desember 2020 og 28. februar 2021.

Femdoble poeng med Nordic Choice Club og Nordic Choice Hotels

Tilbudet gjelder på alle web- og appbookinger på alle romtyper på alle Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Collection Hotel, Clarion Hotel og frittstående hotell bortsett fra Yasuragi, Hotel Kämp og Hotel St. George.

Du finner mer informasjon og alt med liten skrift på denne siden.

Husk å bruke ViaTrumf!

Nordic Choice Club er etter vår mening en av de beste hotellprogrammene for deg som bor mye i Norden. Nordic Choice Hotels har god dekning med sine Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, spesielt i Norge og Sverige. Det er mange muligheter for å tjene poeng på både hotellopphold og bruk av kredittkort.

For å få mest mulig tilbake fra kampanjen, ikke glem å book gjennom ViaTrumf! Oppholdet betaler du selvsagt med ditt Nordic Choice Club MasterCard.

Vil du vite mer? Du finner tips og erfaringer fra våre lesere i den Nordic Choice Club | InsideFlyer NO vårt.

Foto: Nordic Choice Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *