Handle på nett og tjen EuroBonus-poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I corona-tider kan det være vanskelig å tjene de ettertraktede EuroBonus-poengene på flyreiser, men visste du at du også kan tjene poeng i mer enn 300 butikker på nett?

SAS Online Shopping er en populær shopping-plattform blant SAS’ mer enn 6 millioner EuroBonus medlemmer. Her kan du tjene poeng i hundrevis av kjente norske og internasjonale nettbutikker, men også på tjenester som Verisure, ice, Storytel og matkasser som Adams Matkasse eller Godt Levert.

Hvis du gjør det til en vane å gå via SAS Online Shopping når du handler på nett, kan du på kort tid tjene nok poeng til å dekke flybilletten på din neste reise!

Du tjener inntil 100 poeng per 100 kr du handler for. Logg deg inn med ditt ordinære SAS-medlemskap, så registreres ditt kjøp automatisk og dine opptjente poeng settes på din konto innen 8 uker. Husk å deaktivere adblocker dersom du bruker dette, for å sikre at ditt kjøp registreres korrekt.

H&M, Apple, Adlibris, SONOS, CDON og Dustin er bare et lite utvalgte av de mange butikkene hvor du kan handle og tjene poeng. Det anbefales å holde øye med siden, da mange populære butikker i perioder har kampanjer med ekstra eller til og med doble poeng.

GÅ TIL FORSIDEN HER | SE AKTUELLE KAMPANJER HER | SE ALLE BUTIKKENE HER

Er du enda ikke EuroBonus-medlem? Meld deg inn gratis her, og kom i gang med å tjene poeng.

God shopping!

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *