Ny kampanje fra World of Hyatt med triple poeng og rollover

Ny kampanje fra Hyatt med triple poeng og rollover

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hyatts høstkampanje Bonus Journeys er fortsatt ikke offentlig, men detaljene har allerede lekket ut. Kampanjen starter offisielt 1. oktober og av hva vi kan se, så ser det svært lovende ut.

World of Hyatt har lenge vært en av våre favorittprogrammer og dersom du fremdeles ikke har kommet i gang med opptjening av hotellpoeng kan dette være en god mulighet til å starte. Selv om høstkampanjen Bonus Journeys ikke er offentlig enda, har detaljer rundt kampanjen allerede lekket ut. Kampanjen varer fra 1. oktober 2020 til 4. januar 2021 og vi liker det vi har sett så langt!

Triple poeng

Medlemmer av World of Hyatt vil tjene triple poeng på alle overnattinger fra første opphold. Grunnopptjeningen er 5 poeng per US dollar og våre kollegaer i InsideFlyer.co.uk, som er eksperter på å verdisette bonuspoeng, anslår at verdien på World of Hyatt-poengene ligger på 1,6 – 1,8 cent (14 – 16 øre). Med denne kampanjen vil du i praksis få en rabatt som tilsvarer 24% – 27% på netto priser.

Du må registrere deg for å ta del i kampanjen. Siden er foreløpig ikke åpen for registrering, så det lønner seg å vente litt med å booke høstens hotellopphold.

Rollover nights

Alle kvalifiserende overnattinger mellom 1. oktober 2020 og 31. desember 2020 vil også være tellende mot elitestatus i 2021. Dette gjelder også for bonusovernattinger! Dette vil gi deg et unikt forsprang for å kvalifisere til Globalist-status i 2021, som krever 60 overnattinger i løpet av et kalenderår. Rollover nights vil også telle mot World of Hyatts milepælbonuser i 2021, som starter ved 20 overnattinger.

World of Hyatt milepælsbonus
World of Hyatt milepælbonuser

Denne kampanjen har ikke de samme smutthullene som Hiltons siste kampanje. Det vil imidlertid i teorien være mulig å gjennomføre 30 overnattinger i år, få milepælbonuser i form av en gratis overnatting og 4 Club room-oppgradering, og få den samme bonusen på nytt i januar neste år når grunnlaget fra 2020 er overført.

15% rabatt på bonusovernattinger forlenges

World of Hyatt har en pågående kampanje som gir deg 15% rabatt når du bruker bonuspoengene dine. Denne kampanjen skulle i utgangspunktet vare fram til 8. oktober, men har fått forlenget varighet fram til 4. januar 2021.

Bruk bonuspoeng i World of Hyatt

Du kan lese flere detaljer om denne kampanjen på vår søsterside InsideFlyer.co.uk.

500 ekstrapoeng når du bor på nye hoteller

En pågående kampanje fra World of Hyatt gir også 500 ekstra bonuspoeng per natt når du bor på et av Hyatts nye hoteller. Listen over hvilke hoteller Hyatt definerer som nye består i skrivende stund av 95 hoteller og finnes på Hyatt sine nettsider.

500 ekstra bonuspoeng per natt når du bor på nye Hyatt-hoteller

Det er dessverre ikke er så mange muligheter for å tjene ekstra poeng i World of Hyatt for oss nordmenn. Denne kampanjen, kombinert med Hyatts øvrige kampanjer, gir likevel et solid grunnlag for å maksimere både opptjening og bruk av poengene våre.

Basert på en artikkel av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *