UTGÅTT: Triple bonuspoeng hos Nordic Choice Hotels

BARE I DAG: Triple bonuspoeng hos Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Samler du poeng i Nordic Choice Club? Da er det i dag du bør booke høstens hotellopphold! Nå får du nemlig triple bonuspoeng på alle hotellopphold fram til 31. oktober 2020.

Nordic Choice Club er etter vår mening en av de beste hotellprogrammene for deg som bor mye i Norden. Nordic Choice Hotels har god dekning med sine Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, spesielt i Norge og Sverige. Det er mange muligheter for å tjene poeng på både hotellopphold og bruk av kredittkort. I dag kan du altså tjene trippelt så mange bonuspoeng som vanlig, men du må være rask. Tilbudet gjelder bare fram til midnatt i dag.

Nordic Choice Hotels

Du finner mer informasjon om kampanjen på Nordic Choice Hotels sine nettsider.

Triple bonuspoeng på alle bestillinger

Tilbudet er bare tilgjengelig i dag og gjelder for helger (fredag til mandag) på alle hotellene våre fra 3. januar til 30. november 2020. Bestillingen må gjøres på choice.no eller i appen, og må gjøres i dag. Du må være innlogget for at poengene skal registreres og poengene blir postert på din konto etter utsjekk.

Clarion The Hub fasade
Du kan lese vår anmeldelse av Clarion The Hub her. Foto: Martin Damm Laupstad

Tilbudet gjelder på alle romtyper på alle Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel, samt alle frittstående hotell. De eneste unntakene er Yasuragi, Kämp Hotel og St. George.

For å få mest mulig tilbake fra kampanjen, ikke glem å book gjennom ViaTrumf! Oppholdet betaler du selvsagt med ditt Nordic Choice Club MasterCard.

Vil du vite mer? Du finner tips og erfaringer fra våre lesere i den offisielle Nordic Choice Club-tråden i forumet vårt.

Kommentar

 1. Eystein sier

  Sjekket ut dette, men prisen i kroner var så mye dyrere enn å bestille uten trippelbonuspoeng at det ikke lønte seg overhodet.

  • Martin Damm Laupstad sier

   Du har rett. Ikke mye dyrere, men litt. Det ser ikke ut som du får Club Price på disse bestillingene, og Club Price er normalt fem prosent rabatt.

  • Martin Damm Laupstad sier

   Men om vi går ut i fra at verdien per poeng i Nordic Choice Club i snitt ligger på 6-7 øre vil verdien av ekstrapoengene fortsatt være høyere enn differansen mellom web price flex og club price.

  • Laupert sier

   Det står i vilkårene at at tilbudet gjelder alle web- og app-bookinger, så du skal få tre ganger poeng om du booker på vanlig måte også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *