Flying Blue tilbyr dobbel roll-over XP

Air France-KLM Flying Blue firer på kravene for elitestatus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du Flying Blue roll-over Experience Points (XP) fra forrige opptjeningsperiode? Da får du ta med deg disse inn i neste opptjeningsperiode også!

Da Air France-KLM fornyet Flying Blue-programmet for noen år siden, var det ikke alle forbedringene som ble like godt mottatt. En reell forbedring var imidlertid roll-over Experience Points (XP), som er de statusgivende poengene i programmet. Flying Blue er en av få bonusprogrammer som tilbyr roll-over. Hos de fleste andre programmer starter telleren på null når ny periode begynner, uansett hvor mange poeng du måtte ha opparbeidet deg i forrige periode.

Flying Blue

Mange Flying Blue-medlemmer, spesielt Platinum-medlemmer, har bygget seg opp en solid buffer med overskytende XP over flere år. Nå som reiseaktivitet er redusert til et minimum over hele verden, er tap av overskytende XP noe som har bekymret mange medlemmer.

Air France-KLM

Behold roll-over XP fra forrige kvalifiseringsperiode

Flying Blue har vært av de mer proaktive når det gjelder å tilpasse bonusprogrammet etter de gjeldende omstendigheter. Av tiltakene programmet har gjennomført finner vi blant annet statusforlengelse, lavere krav for rekvalifisering og forlenget levetid for Flying Blue Miles. I tillegg gir KLM og Air France dobbel opptjening av XP og Miles på alle flygninger ut året.

Det siste tiltaket fra Flying Blue er myntet på programmets beste kunder. Nå får du nemlig ta med roll-over-balansen fra forrige kvalifiseringsperiode til neste periode. Dette er spesielt godt nytt for Platinum-medlemmer som Platinum for Life-status som mål. Ordningen gjelder for alle medlemmer med kvalifiseringsperiode som avsluttes mellom juli 2020 og februar 2021, og gjelder også for medlemmer som har rekvalifisert etter de nye kravene.

Foto: Air France-KLM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *