Flying Blue firer på kravene for elitestatus

Air France-KLM Flying Blue firer på kravene for elitestatus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det globale utbruddet av koronaviruset COVID-19 har fått internasjonal luftfart til å nærmest forsvinne over natten. Heldigvis for å bonusjegere, ser det ut som hotellkjeder og etter hvert også flyselskaper skjønner at de må fire på kravene for å beholde sine beste kunder. Nå kommer også Flying Blue med endringer.

Som vi skrev om tidligere i dag, har flere hotellkjeder i varierende grad gjort det lettere å beholde status i inneværende opptjeningsår. Mange forlenger også gyldigheten av medlemmenes bonuspoeng. Forrige uke kunngjorde Qatar Airways Privilege Club at de ville gjøre det lettere for sine medlemmer å beholde status i år. Nå følger også Air France-KLM etter med sitt bonusprogram Flying Blue.

KLM Boeing 747
Innen utgangen av denne måneden er det helt slutt for Boeing 747 hos KLM.

Reduserer kravene med 25%

Air France og KLM har også fått kjenne på konsekvensene koronaviruset COVID-19 har på internasjonal luftfart og reiseliv. I helgen ble det kjent at KLM ville fase ut sine Boeing 747 umiddelbart og i går sa Air France at også de ville sette sine Airbus A380 på bakken. I alle fall inntil videre.

KLM Air France Flying Blue

For å gjøre livet litt lettere for sine mest lojale kunder har Air France-KLM derfor valgte å kutte kravene for å beholde med status i Flying Blue med 25%. Det betyr med andre at du bare behøver å fly inn 75% av det antallet Experience Points (XP) du normalt behøver.

Siden det også blir vanskeligere å få brukt bonuspoengene sine har Flying Blue valgt å forlenge levetiden på poengene. Ingen miles i Flying Blue vil utløpe i 2020, uavhengig av hva slags status man har.

Flying Blue sier også at det kan bli aktuelt å justere kravene ytterligere dersom situasjonen vedvarer.

Vi venter spent på hvordan flyselskapene her hjemme, SAS og Norwegian, vil håndtere dette i sine bonusprogrammer.

Denne artikkelen ble først publisert på InsideFlyer.nl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *