Hit kan du fly med Lufthansa First Class i vinter

Lufthansa First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lufthansa har allerede annonsert de første kanselleringene i det kommende vinterprogrammet, og vi blir ikke veldig overrasket om vi får se flere justeringer i tiden som kommer. Mange interkontinentale ruter vil også flys med mindre flytyper, men noen muligheter for first class blir det likevel.

Alt tyder på at vinterens ruteprogram fra Lufthansa, og sikkert også de fleste andre flyselskaper, fortsatt vil være preget av restriksjoner og lav etterspørsel. Lufthansa har allerede annonsert de første kanselleringene i vinterprogrammet, som starter i slutten av oktober og varer fram til april 2021. I tillegg Lufthansas egne ruter, kuttes det også i ruter operert av SWISS, Austrian og Eurowings.

I tillegg til rutene som kanselleres er en rekke ruter også skalert ned til mindre flytyper. Boeing 747-400, Airbus A340-600 og Airbus A380 vil ikke bli brukt i det hele tatt dette vinterprogrammet. Disse rutene vil i stedet bli operert med mindre Airbus A330- og A340-maskiner, noe som gir oss langt færre seter i første klasse å velge i.

Lufthansa First Class Terminal
Loungen er (minst) halve opplevelsen.

Noen ruter vil likevel fortsatt bli operert med Boeing 747-8i, som er utstyrt med first class-kabin.

Hit kan du fly Lufthansa First Class

Totalt åtte ruter i vinterens ruteprogram skal flys med den nyeste utgaven Boeings jumbojet, Boeing 747-8i og dermed også first class-kabin. Alle disse rutene vil gå ut fra Frankfurt.

Slik det ser ut nå, vil first class være tilgjengelig til følgende destinasjoner:

  • Bangkok
  • Buenos Aires
  • Chicago (LH430 / LH431)
  • Johannesburg
  • Los Angeles
  • Mexico City
  • Sao Paulo
  • Shanghai
Lufthansa First Class

Dette kan som sagt endre seg i tiden som kommer. Vi er glade for Lufthansa opprettholder first class på noen av rutene sine, men det er rimelig å anta at det vil være mange som prøver å skaffe seg de få setene som er tilgjengelig.

Foto: Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *