Bestill norgesferien med triple bonuspoeng hos Nordic Choice Hotels!

Triple bonuspoeng med Nordic Choice Hotels og Nordic Choice Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Samler du poeng i Nordic Choice Hotels? Da er det i dag og i morgen du bør booke hotelloppholdene dine for våren og sommeren. Nå får du nemlig triple bonuspoeng på alle dine hotellopphold!

I år er det nok liten tvil om hvilket land sommerferien legges til, så hvorfor ikke benytte muligheten til å opptjene litt ekstra poeng med det samme? Med triple bonuspoeng går det tre ganger så raskt å nå høyere status, gratis hotellopphold, og Lifetime Gold eller Platinum.

InsideFlyer har gjort flere tester av Nordic Choice Hotels

Triple bonuspoeng-kampanjer hos Nordic Choice Hotels varer som regel bare én dag. Denne gangen er Stordalen og co ekstra rause, og gir også fram til i morgen 5. mai kl. 23:59 på å bestille. Tilbudet gjelder for alle opphold mellom 5. mai og 5.juli 2020. Du finner mer informasjon om tilbudet på denne siden.

The Thief, Oslo
The Thief, Oslo

Nordic Choice Club

Nordic Choice Club er etter vår mening en av de beste hotellprogrammene for deg som bor mye i Norden. Det er mange muligheter for å tjene poeng på både hotellopphold og bruk av kredittkort. Koblingen med Trumf gjør det også ekstra attraktivt. Allerede ved 7500 poeng har du tjent nok til å få en gratisnatt på et Nordic Choice-hotell.

Nordic Choice Club Mastercard
Med Nordic Choice Club Mastercard får du flere poeng og flere fordeler.

Betingelser

Tilbudet er bare tilgjengelig i dag og gjelder for helger (fredag til mandag) på alle hotellene våre fra 3. januar til 30. november 2020. Bestillingen må gjøres på choice.no eller i appen, og må gjøres i dag. Du må være innlogget for at poengene skal registreres og poengene blir postert på din konto etter utsjekk.

Tilbudet gjelder på alle romtyper på alle Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel, samt alle frittstående hotell. Det eneste unntaket er spa-hotellet Yasuragi, som av en eller annen grunn ikke er med i kampanjen. Triple bonuspoeng gjelder ikke ved booking av Flex Living.

Du finner informasjon og kan dele dine erfaringer i Nordic Choice Club-tråden i forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *