Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I jakten på Oslos beste Nordic Choice-hotell er turen denne gangen kommet til et kort opphold på Clarion Collection Hotel Folketeateret.

Denne anmeldelsen er basert på to forskjellige opphold i samme romkategori med rundt en ukes mellomrom. Det var noen forskjeller på de to rommene, men øvrige fasiliteter er selvfølgelig de samme. Vi testet også Clarion Collection Hotel Folketeateret i fjor høst. Vi har den siste tiden også testet Nordic Choice-hotellene Clarion The Hub, Comfort Hotel Grand Central og Clarion Collection Hotel Bastion i Oslo.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger i Folketeaterpassasjen på Youngstorget. Herfra kan du gå til Oslo Spektrum, Oslo City og Oslo Sentralstasjon på bare et par minutter. Beliggenheten er sentral og mange av Oslos attraksjoner ligger i gangavstand fra hotell. Det er også god tilgang til offentlig transport.

Innsjekking og førsteinntrykk

Hotellet ble totalrenovert for 10 år siden og interiøret i lobbyen fremstår fortsatt som ganske friskt og moderne, med spennende kunst og moderne møbler.

Foto: Nordic Choice Hotels

Det var ingen kø da jeg ankom og jeg ble raskt sjekket inn og tildelt nøkkel av et smilende og vennlig hotellpersonale. Jeg hadde booket et standard dobbeltrom, men ble som gull-medlem i Nordic Choice Club tildelt et Superior-rom i hotellets øverste etasje. En oppgradering jeg er absolutt er fornøyd med.

Rommet

Sammenligningen er ikke helt rettferdig siden det er to forskjellige romkategorier, men jeg ligger faktisk dette rommet bedre enn det jeg hadde på Clarion The Hub. Innredningen er mer etter min smak, det er bedre plass, luften kjennes friskere ut og det er ikke så varmt.

Sengen er behagelig å ligge i med akkurat passe harde madrasser og hodeputer av normal størrelse. I tillegg er rommet innredet med en sofa, skrivebord og det meste av fasiliteter man forventer å finne på et hotell. Jeg savner imidlertid utstyr for å lage kaffe.

Et ekstra pluss er at dette hjørnerommet har en stor balkong med utsikt over byen. WiFi fungerte problemfritt både på rommet og på resten av hotellområdet.

Badekar/dusj

Badet er ganske romslig. På det første rommet jeg ble tildelt er det kombinert dusj og badekar, mens det på andre rommet kun er dusj. Personlig foretrekker jeg sistnevnte. Som på andre Clarion-hoteller har badet kroppspleieprodukter fra Rituals.

Mat og drikke

Noe av det jeg virkelig liker med Clarion Collection-hotellene, spesielt når jeg reiser i jobbsammenheng, er konseptet med «loungetilgang» for alle gjester. Afternoon sweets og kveldsmåltid er nemlig alltid inkludert i prisen. Det er veldig greit å kunne få seg et enkelt måltid uten å forlate hotellet. Menyen varierer fra dag til dag, og som oftest er maten som serveres både sunn og velsmakende.

Frokostbuffeten på Clarion Collection Hotel Folketeateret når ikke helt opp til The Hub, men det er ikke mye om å gjøre. Utvalget i buffeten er bra og jeg føler ikke at jeg mangler noe. Restauranten har også godt med plass og det var aldri noe problem å finne et sted og sitte.

Fasiliteter

Clarion Collection Hotel Folketeateret har et stort og velutstyrt treningsrom, med stort sett alt du trenger for en god treningsrunde. Utstyret er kanskje ikke like moderne som på The Hub, men det øvrige interiøret er desto tøffere.

Priser og booking

Rommet mitt ble booket cirka en uke før oppholdet. En gjennomsnittlig rompris på 1 282 kroner vil jeg si er helt innafor. Rommet ble booket gjennom ViaTrumf og direkte fra Nordic Choice Hotels hjemmeside, og betalt med Nordic Choice Club MasterCard for maksimal poengopptjening.

Konklusjon

Jeg liker Clarion Collection Hotel Folketeatret. Rommene er store, fine og rene, maten er god, og fasilitetene ellers tilbyr alt jeg trenger. Beliggenheten er i tillegg universelt god. For mine to bookinger som denne anmeldelsen er basert på er det heller ingen ting å si på prisen. Nordic Choice Hotels har etter min mening det beste lojalitetsprogrammet av de nordiske hotellene med Nordic Choice Club.

Du vil kanskje også like

Forsidefoto: Nordic Choice Hotels

Oversikt

Fordeler

+ Store rom
+ Balkong
+ Bra treningsrom
+ God mat

Ulemper

- Ingen spesielle

Service

Beliggenhet

Rom

Funksjon4

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Jeg liker Clarion Collection Hotel Folketeatret. Rommene er store, fine og rene, maten er god, og fasilitetene ellers tilbyr alt jeg trenger. Beliggenheten er i tillegg universelt god. For mine to bookinger som denne anmeldelsen er basert på er det heller ingen ting å si på prisen. Nordic Choice Hotels har etter min mening det beste lojalitetsprogrammet av de nordiske hotellene med Nordic Choice Club.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *