Superior-rom på Comfort Grand Central Oslo

Comfort Hotel Grand Central

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Av og til trenger man ikke all verdens luksus. Da er Comfort Hotel, som er en del av Nordic Choice Hotels, et godt alternativ. I Oslo er Comfort Hotel Grand Central etter min mening en av de bedre.

Beliggenhet

Du finner knapt noe mer praktisk hotell enn Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Hotellet ligger i Østbanehallen på Oslo Sentralstasjon, noe som gjør at du kan gå tørrskodd fra du forlater flyet til du ankommer hotellrommet. Etter at Østbanehallen ble pusset opp og gjenåpnet i 2015 har hallen i seg selv blitt en attraksjon, med et rikt utvalg av barer og restauranter for enhver smak.

I tillegg til uslåelig kort vei til offentlig kommunikasjon, ligger mange attraksjoner og severdigheter i noen minutters gangavstand fra hotellet.

Innsjekking og førsteinntrykk

Lobbyen og resepsjonen, eller barception, er moderne innredet og bærer preg av hotellet er både nytt og velholdt.

Jeg ankom hotellet tidlig om morgenen og fikk derfor ikke rom med en gang, noe jeg heller ikke hadde forventet. Jeg valgte å bruke sitteplassene i resepsjonsområdet til å gjøre unna litt arbeid, og fikk tildelt rom rundt kl. 12.

Personalet var smilende og imøtekommende, og innsjekkingen gikk raskt og smertefritt.

Rommet

Rommet mitt ligger i tredje etasje og er av typen Superior. Man får litt følelsen av å gå rundt i labyrint, for selv etter å ha tatt heisen til tredje etasje måtte jeg både opp og ned trapper, og rundt i korridorer for å komme fram til rommet mitt. Veien fram imidlertid tydelig merket, så dette var ikke noe stort problem.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Rommet er enkelt, men moderne innredet, ganske stort innen sin kategori og med god romfølelse og takhøyde. Rommet har et velfungerende klimaanlegg og det er også mulig å åpne vinduet om man ønsker det. Selv om hotellet ligger midt i gryta merket jeg ingen støy fra omgivelsene så lenge vinduet var lukket.

Utsikt fra rommet
Utsikten fra rommet er ikke all verden, men pluss for mulighet til å åpne vinduet.

Sengen er ikke veldig stor, men komfortabel og mer enn stor nok for bare meg. Rommet har ellers en stol, et bord, skrivebord og en enkel garderobe. Det er ingen mulighet for å lage kaffe eller te, og heller ikke noe kjøleskap, men det er isbitmaskin nesten rett utenfor rommet. Kaffe, te og andre nødvendigheter kan man få i lobbyshoppen i barception.

Badet har en romslig dusjnisje, og håndsåpe og dusjsåpe fra dispenser.

Mat og drikke

Hotellrestauranten Bella Bambina står for Comfort Hotel Grand Central sitt frokosttilbud. Frokosten er enkel, men inneholder alle ingrediensene i en typisk norsk frokost. Vær imidlertid obs på at buffeten kan være en flaskehals når det er mange gjester på hotellet. På dag 2 av oppholdet mitt var jeg litt sent ute og da var det kø fra restauranten og helt ut i resepsjonen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg fikk ikke prøvd restauranten utover frokosttilbudet, men de serverer mat fra det italienske kjøkken med pasta som sin spesialitet.

Drikke kan du få i hotellets barception, men det er flere andre og bedre alternativer uten at du behøver å forlate Østbanehallen.

Fasiliteter

Hotellet har et lite og enkelt treningsrom i mesaninen over resepsjonen. Det inneholder likevel alt man trenger for både styrke- og kondisjonstrening. Treningsrommet er under rehabilitering, så her kommer det nok forbedringer etter hvert.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det er god WiFi-dekning over hele hotellet, og stabilitet og hastighet var upåklagelig.

Priser og booking

Gjennomsnittsprisen for oppholdet mitt på Comfort Hotel Grand Central var på 1 394,- per natt. Romprisen avhenger av etterspørsel og tidspunkt for booking. Rommet ble booket gjennom ViaTrumf og direkte fra hotellets hjemmeside, og betalt med Nordic Choice Club MasterCard for maksimal poengopptjening.

Konklusjon

 

Comfort Hotel Grand Central leverer et greit produkt til en grei pris. Etter min mening er dette det beste Comfort-hotellet i Oslo sentrum. Kvaliteten på rommene trekker opp, buffetkøen fredag morgen trekker litt ned.

Skal jeg bo sentralt, enkelt og rimelig, kommer jeg sikkert til å bo her igjen.

Du vil kanskje også like

Foto: Martin Damm Laupstad

Forsidefoto: Erling

Oversikt

Fordeler

+ Uslåelig beliggenhet
+ Store, praktiske rom
+ Fungerende klimaanlegg og vinduer som kan åpnes
+ Over gjennomsnittet bra WiFi

Ulemper

- Lang kø i frokostbuffeten om man treffer rushtrafikken

Service

Beliggenhet

Rom

Funksjoner

Mat of drikke

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Comfort Hotel Grand Central leverer et greit produkt til en grei pris. Etter min mening er dette det beste Comfort-hotellet i Oslo sentrum. Kvaliteten på rommene trekker opp, buffetkøen fredag morgen trekker litt ned. Uslåelig beliggenhet og bra bonusprogram for den som reiser mye i Norden.

Skal jeg bo sentralt, enkelt og rimelig, kommer jeg sikkert til å bo her igjen.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *