Scandic til topps i Twinings Best Breakfast i Midt-Norge og Sogn og Fjordane

Twinings Best Breakfast 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic har over flere år hevdet seg i Twinings Best Breakfast, det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost. Også i år når hotellkjeden helt til topps etter at fire fylkesvinnere er kåret i Midt- og Vest-Norge.

Scandic Hell, Scandic Nidelven, Scandic Sunnfjord og Scandic Seilet er kåret til beste hotellfrokost i henholdsvis Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. I tillegg har Scandic Ishavshotellet og Scandic Parken Ålesund fått utmerkelse for fremragende frokost.

– Dette er en seier for hele laget. Våre medarbeidere står på sent og tidlig for å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. I år har vi blant annet utvidet satsingen på veganske og grønne alternativer i våre frokostbufféer. Det er fordi vi ønsker at alle, uansett diett eller matintoleranser, skal få en god start på dagen. Jeg er veldig stolt over at arbeidet bærer frukter og at vi nok en gang er best på frokost i Midt og i Vest, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Full gass mot landsfinalen i oktober

Scandic Nidelven har vært fylkesvinner i Sør-Trøndelag i alle de femten årene konkurransen har eksistert. Kjetil Vassdal, hotelldirektør på Scandic Nidelven, er svært stolt over at de nok en gang er fylkesvinnere. Æren gir han til de ansatte.

– Det er en enorm innsats fra vårt fantastiske frokostteam som gjør dette mulig. De serverer frokost på et skyhøyt nivå hver morgen, 365 dager i året. Det krever lidenskap, dedikasjon og kontinuitet. Jeg er imponert og stolt – det er en bragd å vinne over så dyktige konkurrenter, sier Vassdal.

Scandic Nidelven

Nå er Vassdal og teamet klare for et krafttak frem mot kåringen av Norges beste frokost i oktober.

– Nå skal vi virkelig stå på frem til finalen avgjøres i midten av oktober, og gjøre alt vi kan for å ta hjem tittelen Norges beste hotellfrokost for 13. året, sier han.

Prestisjetung kåring

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Twinings Best Breakfast arrangeres i år for 15. året på rad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *