UTGÅTT: Book Emirates med mobilen – få 1000 kroner i rabatt!

Emirates Premium Economy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvis du skal ut og fly med Emirates er det like greit å booke med en gang. Booker du i dag får du nemlig inntil 1000 kroner i rabatt om du booker fra mobilen.

Bestiller du flybillettene dine hos Emirates med mobilen kan du i dag få 300 kroner i rabatt i økonomiklasse og 1000 kroner i rabatt i business og first class. Tilbudet gjelder bare i dag, for reiser til og med 31. mars 2020. Det ser ikke ut til å være noen begrensninger i tilbudet over dette. Så vidt vi kan se kan du booke både via nettsiden på mobil og med mobilappen. Det eneste du behøver å gjøre er å legge inn rabattkoden NOMOB19 når du bestiller.

Du kan også legge inn en stopover i Dubai på veien og få ekstra gode priser på utvalgte hoteller.

Burj Khalifa, Dubai

Bli med Emirates Skyward Gold på bare én tur

Dette er også siste dag med tilbudet som lar deg rykke direkte opp til gullstatus i Emirates’ lojalitetsprogram Skyward. Det eneste du behøver å gjøre er å gjennomføre en tur/retur-reise i Business Flex eller First Flex før 20. august 2019.

Skywards Gold gir mange fordeler når du reiser med Emirates, uansett hvilken klasse du reiser i. Du får tilgang business class-lounge for deg selv og en gjest, prioritert bagasje, innsjekk og boarding, og 16 kg ekstra innsjekket bagasje. Du får også fri tilgang til WiFi om bord, gratis setevalg og 50% flere Skyward Miles når du flyr.

Bonuspoeng

Dersom du er innlogget med Emirates Skywards-kontoen vil du automatisk se hvor mange poeng du opptjener på den aktuelle flygningen. Opptjeningen vil variere med rute og reiseklasse. En tur/retur-reise i Business Class til Hong Kong vil for eksempel gi deg 15 000 Skywards Miles og 15 000 Tier Miles. Du kan også opptjene til en rekke andre bonusprogrammer, blant annet Alaska Airlines Mileage Plan.

Emirates Business Class

Emirates har kun to flytyper i flåten sin, Boeing 777 og Airbus A380. På Boeing 777 har selskapet fremdeles 2-3-2-konfigurasjon i mange av sine fly. Dette når ikke opp til andre moderne business class-produkter med 1-2-1-layout og direkte tilgang til midtgang fra alle seter. På øvre dekk i Airbus A380 er det derimot 1-2-1.

Vi har dessverre ikke hatt anledning til å teste Emirate First Class, men skulle du ha muligheten til å reise på første klasse føler vi oss ganske sikre på at det er lite å pirke på.

Emirates First Class
Emirates First Class Suite

God tur!

Foto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *