Sensommer i Hellas fra 499,- med SAS Now or Never

SAS Now or Never Athen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er torsdag og tid for Now or Never fra SAS igjen. Utvalget er ikke det helt store denne gangen. Det er faktisk kun ett reisemål på tilbud og det er Athen.

Selv om det bare er en destinsjon i dagens Now or Never-tilbud fra SAS, er tilbudet i seg selv bra nok. 499 kroner er en god pris til Athen, om du ser etter en sen sommerferie eller tidlig høstferie i sydlige strøk.

De laveste prisene gjelder som vanlig ved avreise fra Oslo Lufthavn. Du finner priser fra andre flyplasser i lavpriskalenderen på flyselskapets hjemmeside.

SAS Now or Never, torsdag 25. juli. Kart fra gcmap.com

Betingelser

Billettene må bestilles mellom klokken 18.00 – 24.00 torsdag 25. juli 2019. Reiseperioden er fra 5. august – 31. oktober 2019. Du har alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking om du bestiller direkte fra flyselskapets hjemmeside.

De aller fleste flybilletter hos SAS gir opptjening av EuroBonus-poeng. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller inntil 30 ekstrapoeng per 100 kroner med American Express.

Du finner mange artikler om EuroBonus i arkivet vårt.

God reise!

Forsidefoto: Dias12 / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *