Verdens lengste flytur i business class for 13 000 kroner!

Singapore Airlines Airbus A350-900ULR

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi sier det med en gang, dette er en tur for spesielt interesserte. Dersom du er villig til å akseptere en liten omvei for å få testet verdens lengste flyrute, Singapore Airlines SQ22, er dette tilbudet for deg!

Det å få prøve verdens lengste flytur, Singapore Airlines rute 22 fra Singapore til New York, er en stor drøm for de av oss er over middels glad i å fly. Skal du unne deg denne turen i business class må du imidlertid fort ut med 45 000 kroner eller mer for en tur/retur-billett, med mindre du er så heldig å finne bonusbilletter. I tillegg kommer posisjoneringen til Singapore og/eller New York.

Start i India!

Det kan imidlertid se ut som det finnes en løsning for oss som ikke er bemidlet nok til å svi 50 000 kroner på en flytur for moro skyld eller ikke har bonuspoeng nok. Starter du turen i Ahmedabad i India, kan du nemlig komme deg til New York via Singapore med SQ22 for 13 000 kroner én vei. Det ser av en eller annen grunn ut til at denne ikke kan bookes tur/retur. Vi tillater også å komme med følgende forslag til reiserute for den eventyrlystne:

Posisjonering OSL-AMD

Er du villig til å fly økonomiklasse på denne strekningen, kan du få billetter med SAS og Air India for rundt 2 000 kroner. Air India gir faktisk minst 50% opptjening selv i økonomiklasse, så selv på de billigste billettene er det mulig å tjene noen poeng. Skal du ha business class starter prisene i skrivende stund på rundt 11 500 kroner. Her er det til gjengjeld 200% opptjening hos Air India.

Bonusreise til Ahmedabad, India. Skjermdump fra united.com
Du kan også komme deg til AMD på bonusbillett. Skjermdump fra united.com

Er du villig til å ofre noen bonuspoeng for å komme deg dit er det også mulig med bonusreise på datoen i eksempelet vårt.

Verdens lengste flytur AMD-SIN-EWR

Det er flere datoer å velge i her. Vi har tatt utgangspunkt i den første ledige vi kunne finne som er 10. september 2019.

Singapore Airlines SQ22 fra Singapore til New York. Skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no
Singapore Airlines Business Class
Singapore Airlines Business Class i Airbus A350-900ULR. Foto: Singapore Airlines

Hjemreise EWR-OSL

Hjem fra New York er det selvfølgelig mange muligheter. Den rimeligste måten å komme seg hjem på er med Norwegian i økonomiklasse for rundt 1500 kroner.

TAP Air Portugal Airbus A330neo business class
TAP Air Portugals nyeste Business Class-produkt. Foto: Airbus / TAP Air Portugal

Det er ofte mulig å finne enveis-billetter i business med TAP til rundt 5000 kroner. Disse gir i tillegg 200% opptjening til SAS EuroBonus. De billigste billettene vi finner i skrivende stund ligger imidlertid på rundt 10 000 kroner. Alternativt kan du reise med Singapore Airlines og SAS via Frankfurt i økonomiklasse for rundt 5000 kroner med 50% opptjening, eller Premium Economy til rundt 8000 kroner med 100% opptjening.

Her er det selvfølgelig også mulig å reise på bonuspoeng, om opptjening av bonuspoeng ikke er det viktigste.

Hva sitter du igjen med?

Uansett hvilken av alternativene du går for, får du en jorda rundt-reise og en tur du sent vil glemme. Alt ettersom hvilke alternativer du velger kan du sitte igjen med 23 000 til 37 000 SAS EuroBonus-poeng. Du får også prøvd mange forskjellige flyselskaper og flytyper, og ikke minst Airbus A350-900ULR og verdens lengste flyrute.

Bokstavelig talt jorda rundt. Kart fra gcmap.com

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *