Bli Emirates Skywards Gold med bare én tur!

Snarvei til Skywards Gold

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reiser du mye med Emirates, men ikke nok til å nå gullstatus i Skywards? Nå kan du i en begrenset periode få Skywards Gold med bare én tur/retur-reise!

I en begrenset periode har Emirates Skywards Silver- og Blue-medlemmer mulighet til å hoppe rett opp til Gold. Dette skjer automatisk ved kjøp av en tur/retur-reise med Business Class Flex eller Flex Plus billett til en av over 80 spennende destinasjoner innen Emirates- eller flydubai-nettverket.

Emirates Airbus A380 business class
Business class i Airbus A380.

Skywards-medlemmer som ønsker å benytte seg av denne gylne muligheten må booke billetten mellom 18. og 26. juli 2019 og reise må finne sted mellom 26. juli og 20. august 2019. Den reisendes medlemskap vil da automatisk bli oppgradert til Gold når reisen er fullført.

Loungetilgang og WiFi om bord

Tilbudet gjelder også de som ikke allerede er medlem av Emirates Skywards. Så lenge man har registrert seg som medlem på nettsiden eller i Emirates-appen i perioden mellom 18. og 26. juli 2019 gjelder også tilbudet. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

Emirates Business Class Lounge
Business Class Lounge champagnebar

Skywards Gold gir mange fordeler når du reiser med Emirates, uansett hvilken klasse du reiser i. Du får tilgang business class-lounge for deg selv og en gjest, prioritert bagasje, innsjekk og boarding, og 16 kg ekstra innsjekket bagasje. Du får også fri tilgang til WiFi om bord, gratis setevalg og 50% flere Skyward Miles når du flyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *