Emirates First Class til Asia fra 27 907 kroner!

Emirates First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Å kalle det salg er kanskje å ta hardt i, for direkte billig er det ikke og du må faktisk posisjonere deg til Warszawa for å benytte deg av tilbudet. Når det er sagt er tilbud med Emirates i premiumkabin meget sjelden vare, så kanskje er det verdt likevel?

Om du tar omveien via Warszawa, Polen kan du akkurat nå få ekstra gode priser til flere destinasjoner i Asia med Emirates First Class. Tilbudet ser ikke ut til å ha noen utløpsdato og det er heller ingen begrensninger på reiseperiode. Opphold på minimum tre dager eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Du kan også legge inn en stopover i Dubai.

Hongkong Skyline
Foto: Nextvoyage/Pexels

Tilbudet

Tilgjengeligheten ser denne gangen ut til å være tilnærmet ubegrenset. Vi finner de samme prisene uansett hvilke dager vi søker på det neste året.

Beijing, Kina (PEK)Fra kr. 27 907,-
Hongkong, Kina (HKG)Fra kr. 29 041,-
Shanghai, Kina (PVG)Fra kr. 29 291,-
Taipei, Taiwan (TPE)Fra kr. 29 563,-
Seoul, Sør-Korea (ICN)Fra kr. 29 627,-
Emirates First Class til Asia skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no
Emirates First Class til Asia kart fra gcmap.com
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

Dersom du er innlogget med Emirates Skywards-kontoen vil du automatisk se hvor mange poeng du opptjener på den aktuelle flygningen. Opptjeningen vil variere med rute og reiseklasse. En tur/retur-reise i First Class til Hong Kong vil for eksempel gi deg 30 000 Skywards Miles og 30 000 Tier Miles. Dette er i alle fall nok til å sikre deg sølvkort i Emirates Skywards.

Du kan også opptjene til en rekke andre bonusprogrammer, blant annet Alaska Airlines Mileage Plan. Her vil du få 350% av distanse for alle typer First Class-billetter.

Emirates First Class

Emirates har kanskje verdens mest kjente First Class-produkt. I motsetning til for eksempel Lufthansa eller Qatar Airways, tilbyr Emirats suiter i First Class. Setter du pris på privatliv og alenetid når du flyr er Emirates First Class et godt valg.

Emirates First Class

Du finner de samme setene på både Boeing 777 og Airbus A380, men opplevelsen er nok litt mer gjennomfør om bord i Airbus A380. I Airbus A380 har du blant mulighet til å ta deg en dusj om bord! Ikke minst er baren i Airbus A380 en opplevelse i seg selv, hvis du trenger en pause fra suitetilværelsen underveis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *