Air France har inviet sin nye lounge i Washington

Air France Lounge Washington

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Air France innviet denne uken en totalrenovert og større lounge på Dulles International Airport i Washington.

Reiser du fra Washington i Air France La Première, business class eller har status i SkyTeam, bør du ta en tur innom loungen neste gang du er på flyplassen. Loungen er fullstendig fornyet, og ser både elegant og moderne ut. Med et totalt areal på 615 kvadratmeter over to etasjer, kan loungen romme opptil 155 gjester.

Spis i loungen – sov om bord

Restaurantdelen av loungen vil ha et eget kveldstilbud for passasjerer i business class som reiser om natt. Ønsker du først og fremst å bruke tiden om bord til å sove, kan du få samme måltid som serveres om bord servert i loungen i stedet. Du kan med ordre få servert et fullt måltid med forrett, hovedrett, oster, desserter, vin og Champagne, før du går om bord.

Kveldstilbud for nattflygninger

Restauranten tilbyr ellers en selvbetjente buffet med et utvalg kalde, søte og velsmakende retter.

Loungen har også fått en egen bar som tilbyr et utvalg av viner, champagne og brennevin, som serveres av en bartender. For første gang får du også servert kaldt håndverksbrygg i en Air France lounge.

Områder for arbeid og hvile

Andre etasje i loungen byr gjestene lyse og behagelige omgivelser, med lysskjermer som imiterer sollys og blå himmel. I en avslappende og lys atmosfære kan gjeste hvile ut i komfortable sjeselonger før flyturen. Området har også en liten snackbar.

Loungen har også et eget VIP-område Flying Blue Ultimate-medlemmer og reisende i La Première.

Air France Lounge Washington

I tillegg finner man også alt det man vanligvis finner i en moderne flyplasslounge. Her er områder for å jobbe i, gratis WiFi og strøm- og usb-kontakter ved hvert sete. Air France tilbyr også i motsetning til en del andre flyselskap fortsatt papiraviser, i tillegg til digitale aviser gjennom en egen app. Det er også muligheter for å ta seg en dusj.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *