Brussels Airlines flyr mer enn 25 000 festivalgjester til Tomorrowland

Brussels Airlines Amare Tomorrowland-fly

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For åttende år på råd er Brussels Airlines offisielt flyselskap for musikkfestivalen Tomorrowland. Også i år har flyselskapet satt opp partyflygninger fra alle verdens hjørner til festivalen i Boom i Belgia.

I alt 293 Brussels Airlines-flygninger fra 77 forskjellige flyplasser med festivalgjester fra mer enn 100 nasjonaliteter for to helger med musikk og galskap i Belgia. Dette er 15 gang på rad musikkfestivalen Tomorrowland arrangeres, som i år samler mer enn 400 000 besøkende fra over 200 land.

Live DJ-sett på 30 000 fots høyde

På kort tid solgte Brussels Airlines mer 13 000 festivalpakker med fly til festivalen og har totalt flydd inn over 25 000 gjester på 293 dedikerte Tomorrowland-flygninger. 56 av disse flygningene var Tomorrowland party flight med musikk om bord. Ytterligere 11 flygninger hadde også et live DJ-sett om bord i 30 000 fots høyde. For første gang ble det også arrangert en transatlantisk partyflight fra Washington i USA.

For å få festivalgjengerne i riktig humør før flyturen ble det arrangert gate party med DJ-sett fra 16 flyplasser før avgang. Totalt 107 nasjonaliteter var representert på de offisielle Tomorrowland-flygningene, med Spania, Sveits, Storbritannia, Sverige og Tyskland som de fem største.

Bag drop og serviceskranke på festivalområdet

For tredje gang ble flyet Amare brukt for å fly gjester fra hele verden til festivalen. Amare er en av Brussels Airlines seks belgiske ikoner, en Airbus A320 som dedikert til Tomorrowland. Flyet er har en imponerende dekor med gigantisk ørn på flykroppen, og en spesiell stemningsbelysning og Bose musikkanlegg i kabinen.

Brussels Airlines Amare Tomorrowland-fly
Det offisielle Tomorrowland-flyet Amare.

Nytt av året er en egen bag drop ved festivalcampen.

– De siste årene har vi sett at mange festivalgjester setter igjen telt og utstyr for å slippe og dra det med seg på reisen hjem. Spesielt de som har lange reiser foran seg, forteller Christian Dumortier i Brussels Airlines. Med en dedikert bag drop på DreamVille, kan Tomorrowland-gjester som skal fly hjem sjekke inn bagasjen direkte fra festivalområde og slipper å dra med seg telt og bagasje helt til flyplassen. Slik kan gjestene heller bruke dagen til sightseeing i Belgia. Det vil nok også bidra til å redusere mengden telt og campingutstyr som blir liggende igjen på festivalområdet.

Brussels Airlines og Tomorrowland startet samarbeidet sitt i 2012. Sammen har de skapt konseptet Global Journey som tilbyr reisende fra hele verden pakker med fly, festivalpass og opphold på hotell eller camping. Det første året ble det gjennomført 25 dedikerte flygninger for festivalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *