Rio de Janeiro i business class – fra 11 205 kroner!

Rio de Janeiro

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når du har muligheten til å sikre deg en behagelig tur til Sør-Amerika og sikre deg noen Tier Points og Avios i samme slengen. Akkurat nå finner vi svært gode priser med British Airways Business Class til Rio De Janeiro fra slutten av sommeren og fram til jul.

Det er ikke hver dag vi ser priser ned imot 11 000 kroner i business class til Sør-Amerika. Vi elsker Rio de Janeiro, så selv om du må posisjonere deg til Paris er det verdt det for den lave prisen. Tilbudet ser ut til å vare fram til 31. juli 2019. Reiseperioden er fra 13. august 2019 til 13. september 2019, og 27. oktober 2019 til 13. desember 2019. Eneste krav til opphold er natt mellom lørdag og søndag, så dette kan du gjøre som en helgetur hvis du vil det.

Tilbudet

Ruten går fra Parid CDG, London Heathrow, til Rio de Janeiro med British Airways. Vi har brukt Google Flights og Momondo for å få finne de beste prisene.

British Airways business class til Rio de Janeiro
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

En tur/retur-reise fra Paris via London til Rio de Janeiro vil gi deg 360 Tier Points. Turen mellom Paris og London gir deg 40 TP hver vei, mens turen fra London til Rio de Janeiro gir deg 140 TP hver vei. I tillegg får du minst 18 800 Avios, avhengig av ditt medlemsnivå i British Airways Executive Club. Med Avios Flight Calculator kan du regne ut selv nøyaktig hvor mange poeng du opptjener.

Du kan selvfølgelig også kreditere til andre bonusprogrammer i Oneworld.

British Airways Club World

British Airways var et de første flyselskapene som introduserte seter som kunne legges helt ned i business class. Produktet begynner imidlertid å bli noe utdatert og regnes ikke for å være av det beste man får. Dagens Club World business class vil etter hvert erstattes av selskapets helt nye Club Suite.

Takk til Steffen som første publiserte dette tilbudet på InsideFlyer.de.

Forsidefoto: Poswiecie / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *