Cathay Pacific kjøper Hong Kong Express Airways

Hong Kong Express Airways (HK Express) er nå en del av Cathay Pacific Group

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Cathay Pacific kunngjorde før helgen at de har fullført overtakelsen av Hong Kong Express Airways (HK Express). Selskapet skal fortsette som et frittstående lavkostselskap for å fylle et unikt behov i markedet.

Selv om HK Express nå er et heleid datterselskap av Cathay Express, vil virksomheten i flyselskapet fortsette som før. Fordelen med å være en del av en større organisasjon skal imidlertid sørge for enda bedre priser og et bedre rutetilbud ut fra Hongkong.

– Vi er svært glade over at HK Express nå er en del av vårt konsern. Vi har stor tro på at oppkjøpet er en styrke både for passasjerene, HK Express og for Cathay Pacific-gruppen. Det er også bra for utviklingen av Hongkong som internasjonalt knutepunkt, sier Rupert Hogg, administrerende direktør i Cathay Pacific Group. – HK Express vil fortsett operere som et selvstendig flyselskap etter lavkostmodellen. Våre kunder kan føle seg trygge på at flyselskapets forretningsmodell vil være den samme som før. Vi vil komme til å tilby enda bedre priser og flere reisemål for våre passasjerer.

HK Express Airbus A320
Foto: lasta29 [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Utfyller hverandre

Ifølge Hogg er oppkjøpet av HK Express en attraktiv og praktisk strategi for langsiktig vekst og utvikling i Cathay Pacific Group. Det vil også være med på å forsterke Hongkongs rolle som knutepunkt for internasjonale flyreiser.

– Våre respektive virksomheter og forretningsmodeller er i stor grad utfyllende. HK Express fanger et unikt markedssegment som sammen med det omfattende nettverket som tilbys Cathay Pacific Group, kan mangedoble flyforbindelsene via Hongkong. Dette vil være en stor fordel for passasjerene, som får flere og enklere forbindelsesmuligheter når de reiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *