Prøv British Airways Club Suite for 15 000 Avios

British Airways Club Suite Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mange av våre lesere ser fram til å prøve British Airways’ nye Club Suite. Nyheten om selskapets nye business class ble offentliggjort i mars i år. Det nye business class-produktet introduseres med selskapets nye Airbus A350-fly som leveres om kort tid.

Langdistanserutene med det nye Airbus A350-flyet skal starte opp i begynnelsen av oktober måned. Toronto, Dubai, Bangalore og Tel Aviv er de første destinasjonen som skal betjenes med det nye flyet og de nye Club Suite-setene. Før den tid skal imidlertid British Airways’ piloter og kabinpersonell trenes på flyvninger mellom London og Madrid.

British Airways Club Suite Business Class

To daglige avganger

Selv om det ikke er offisielt bekreftet, har brukeren BotB på Flyertalk postet en kalender med flyvninger som skal flys med Airbus A350 i august og september.

Hvis rutenumrene ikke sier deg så mye, så er dette avgangstidspunktene for de ulike rutene:

  • BA456 London til Madrid, avgang 6:20, ankomst 9:40
  • BA457 Madrid til London, avgang 10:55, ankomst 12:15
  • BA464 London til Madrid, avgang 16:45, ankomst 20:00
  • BA465 Madrid til London, avgang 21:20, ankomst 22:25

15 000 Avios + skatter og avgifter

Det ser for øyeblikket ikke ut til å være noen mulighet for å komme seg med på jomfruturen med å bruke Avios. Returen fra Madrid til London 6. august har imidlertid ledige seter i business class. Tilgjengelighet på syv business class-seter tyder på at det er snakk om et bredbuksfly, selv om flygningen fortsatt er satt opp med Airbus A320.

15 000 Avios og noen hundrelapper i skatter og avgifter kan deg en plass på en av de første British Airways-flygningene fra London med Airbus A350.

Denne artikkelen ble først publisert av Carl Erik Larsen for InsideFlyer.dk.

Foto: British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *