Business class til Nord-Amerika med masse bonuspoeng fra 10 792 kroner

Golden Gate Bridge, San Francisco, USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere skrevet om TAP Air Portugals generøse business class-tilbud fra Oslo. Ikke bare er prisene gode, men TAP gir i tillegg 200% opptjening til SAS EuroBonus. Disse tilbudene har imidlertid vært begrenset til New York, men tar du omveien via Dublin kan du velge blant flere reisemål i Nord-Amerika.

Akkurat nå finner vi svært gode priser med Star Alliance-selskapet TAP Air Portugal i business class til flere byer i Nord-Amerika. Ikke bare er prisene gode, men du tjener også godt med bonuspoeng. Den eneste forutsetningen for å få de beste prisene prisene er at du starter reisen i Dublin. Med et slikt tilbud er det imidlertid verdt en liten omvei. Det er ellers ingen begrensninger på reiseperiode eller minimum opphold. Du kan faktisk booke enveisbilletter til halve prisen av tur/retur-reise også.

Du kan også legge inn en stopover i Lisboa, uten tillegg i prisen.

Tilbudene

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Tilgjengeligheten er ikke like god på alle rutene, men er du fleksibel på reisedato er det fortsatt en del å velge i.

TAP Air Portugal business class-tilbud til Nord-Amerika
Skjermdump fra momondo.no.
Chicago (ORD)Fra kr. 10 792,-
Washington (IAD)Fra kr. 11 335,-
San Francisco (SFO)Fra kr. 11 412,-
New York (JFK/EWR)Fra kr. 12 059,-
Toronto (YYZ)Fra kr. 12 234,-
Miami (MIA)Fra kr. 12 421,-
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

Det som gjør tilbudene fra TAP Air Portugal spesielt interessante er den svært gode opptjeningen til SAS EuroBonus og andre programmer i Star Alliance. Selv de billigste business class-billettene gir 200% opptjening. Dette er svært generøst sammenlignet med hva andre selskaper gir, spesielt tatt i betraktning av hva billettene koster.

En tur/retur-reise fra Dublin til San Francisco via Lisboa vil gi deg 26 760 EuroBonus-poeng, eller mer enn halvveis til gullkort. I tillegg kommer eventuelle poeng fra posisjoneringen.

Du kan selvfølgelig også kreditere poengene til andre selskaper i Star Alliance.

TAP Air Portugal business class

TAP Air Portugal har et ganske fragmentert utvalg av kabinprodukter, fra svært utdatert til topp moderne. Det begynner heldigvis å bli lenge mellom hver gang vi ser de eldste kabinene, spesielt på ruten til New York. Er du riktig heldig går turen i en av TAPs splitter nye A330neo-fly med det mest moderne business class-produktet.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som først publiserte denne reisedealen.

Forsidefoto: Free-Photos / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *