Oslo – New York i business class for 10 000 kroner!

Brooklyn bridge, New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

TAP Air Portugal kommer jevnlig med svært gode tilbud i business class, spesielt på ruten til New York. Nå er tilbudet tilbake igjen med priser helt ned i 10 000 kroner!

New York er et svært populært reisemål blant både fritids- og forretningsreisende. Det betyr selvfølgelig også sterk konkurranse og gode tilbud for oss reisende. Vi vet ikke hvor lenge dette tilbudet står, men tilgjengeligheten ser ut til å være god fra september og fram til sommeren neste år. Det ser heller ikke ut til å være noe særlig restriksjoner på billettene og du kan til og med bestille enveis-billetter til halv pris av tur/retur.

Du kan også legge inn en stopover i Lisboa, uten tillegg i prisen.

Bonuspoeng

Det som gjør tilbudene fra TAP Air Portugal spesielt interessante er den svært gode opptjeningen til SAS EuroBonus og andre programmer i Star Alliance. Selv de billigste business class-billettene gir 200% opptjening. Dette er svært generøst sammenlignet med hva andre selskaper gir, spesielt tatt i betraktning av hva billettene koster.

En tur/retur-reise fra Oslo til New York via Lisboa vil gi deg 20 240 EuroBonus-poeng, eller nesten halvveis til gullkort.

TAP Air Portugal business class

TAP Air Portugal har et ganske fragmentert utvalg av kabinprodukter, fra svært utdatert til topp moderne. Det begynner heldigvis å bli lenge mellom hver gang vi ser de eldste kabinene, spesielt på ruten til New York. Er du riktig heldig går turen i en av TAPs splitter nye A330neo-fly med det mest moderne business class-produktet.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som først publiserte denne reisedealen.

Forsidefoto: Colton Duke / Unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *