Qatar Airways business class til Asia fra 14 142,-

Solnedgang i Phuket, Thailand

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke for tidlig å planlegge vinterferien! Akkurat nå finner vi ganske så gode priser i Qatar Airways business class til flere destinasjoner i Asia med avreise fra januar 2021.

Flybilletter er ikke kjempebillig om dagen, men det skyldes i all hovedsak at valutakursene jobber mot oss. Dystre spådommer om rekorddyre flybilletter ser heldigvis ikke ut til å ha slått til så langt. Med avreise fra Oslo Lufthavn finner vi akkurat nå gode priser til flere populære destinasjoner Asia i 2021. Kanskje kan det være smart å planlegge vinterferien eller påskeferien allerede nå?

Qatar Airwas Airbus A350

Business class til Asia fra 14 142,-

Vi har brukt Google Flights og Momondo.no for å finne de beste prisene. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris.

Oslo - Hongkong i Qatar Airways business class. Skjermdump fra momondo.no.
Skjermdump fra momondo.no
Hongkong, Kina (HKG)Fra 14 141,-
Bangkok, Thailand (BKK)Fra 14 452,-
Singapore, Singapore (CIN)Fra 14 799,-
Taipei,Taiwan (TPE)Fra 14 903,-
Phuket, Thailand (HKT)Fra 15 227,-
Tokyo, Japan (NRT)Fra 16 517,-
Ho Chi Minh-byen, Vietnam (SGN)Fra 17 539,-
Kuala Lumpur, Malaysia (KUL)Fra 17 687,-
Qatar Airways business class rutekart fra gcmap.com.
Kart fra gcmap.com

Bestiller du direkte fra Qatar Airways får du også Trumf gjennom ViaTrumf, som igjen kan veksles til EuroBonus-poeng og nye flyturer.

Bonuspoeng

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse R. Er du medlem av Qatar Airways lojalitetsprogram Privilege Club vil en tur fra Oslo til Singapore gi deg 120 Qpoints og minst 17 350 Qmiles. Har du allerede elitestatus i Privilege Club får du enda flere Qmiles.

Qatar Airways Privilege Club

Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Du kan selvfølgelig også samle poeng i andre bonusprogrammer i oneworld.

Qatar Airways Qsuite business class
QSuite business class

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways ligger helt klart I toppen over de beste business class-produktene vi har testet. Spesielt om du er så heldig å få oppleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi har også testet selskapets «vanlige» business class i Airbus A350 og var på ingen måte misfornøyd.

Forsidefoto: Arek Socha from Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *