Emirates Airbus A380 tilbake på vingene!

Emirates Airbus A380 comback

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den globale koronapandemien har gjort de største passasjerflyene som Airbus A380 og Boeing 747 overflødige. De fleste flyselskapene ser ikke ut til å ha det travelt med å få flyene tilbake i lufta igjen, men verdens største A380-operatør Emirates har endelig gjenopptatt noen av sine A380-ruter.

Som passasjer er det er vanskelig å ikke like Airbus A380, men hos flyselskapene er ikke flytypen like populær. Flere flyselskaper har satt kjempeflyene på bakken for godt, men med over hundre Airbus A380 i flåten er imidlertid superjumboen en viktig del av Emirates sitt varemerke.

Koronasituasjonen har lenge gjort de største flytypene som Airbus A380 og Boeing 747 overflødige, men i går kunne Emirates endelig gjenoppta sine første A380-ruter fra London og Paris til Dubai.

– A380 er fortsatt et populært fly blant kundene våre, og tilbyr mange unike funksjoner om bord. Vi er glade for at flyene igjen er i lufta for å betjene våre kunder på reiser til London og Paris, sier Adel Al Redha, som er Chief Operating Officer i Emirates.

Emirates Airbus A380 bar
Emirates Airbus A380 har flere unike funksjoner, blant annet en egen bar om bord.

Amsterdam fra 1. august

Emirates gjenopptar stadig flere ruter og betjener i skrivende stund mer enn 50 destinasjoner i sitt internasjonale nettverk. Samtidig øker også etterspørselen på flere av de mest populære rutene og vi kan derfor regne med å se flere ruter bli betjent med Airbus A380 i tiden fremover. Allerede 1. august vil Emirates sette inn A380 på til Amsterdam, samtidig som London økes til to daglige avganger med A380.

Det er ingen tvil om at jumbojetenes storhetstid er over og det er derfor gledelig å se at flere selskaper fortsatt vil bruke disse flyene i mange år framover.

Foto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *