Lufthansa-gruppen forlenger fri ombooking

Lufthansa-gruppen forlenger fri ombooking

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden slutten av august reisende med en av Lufthansa-gruppens flyselskaper kunnet gjøre endringer på reisen uten å betale ombookingsavgift. Nå forlenges perioden for fri ombooking fram til 31. mai 2021.

Stadig nye og endrede reiserestriksjoner over hele verden har gjort det vanskelig for reisende å planlegge og bestille reiser fram i tid. Mange flyselskaper har derfor valgt å gjøre de fleste av sine billettyper mer fleksible. Koronasituasjonen skaper fremdeles mye usikkerhet og Lufthansa-gruppen har derfor valgt å forlenge perioden med fri ombooking fram til 31. mai 2021. Dette gjelder for alle selskaper i gruppen, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Eurowings.

Tiltaket ble innført av flyselskapet i august i fjor og skulle etter planen vare ut februar. Ordningen gjelder også for flybilletter utstedt før 31. august 2020.

Lufthansa, SWISS, Brussels Airlines, Austrian, Germanwings, Eurowings

Må fortsatt betale prisdifferanse

Ordningen gjelder alle Lufthansas flygninger innenriks, i Europa og interkontinentalt. Selv om Lufthansa med dette gjør det tryggere for kundene å bestille reiser fram i tid, har de likevel ikke gått like langt som en del andre flyselskaper. En eventuell prisdifferanse på billettene hvis den originale bookingklassen ikke er tilgjengelig, du endrer til en dato eller til en annen destinasjon, må fortsatt dekkes av kunden.

Foto: Lufthansa Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *