Emirates SkyCargo jobber med UNICEF for distribusjon av Covid-19-vaksiner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates SkyCargo har signert en avtale med UNICEF om å prioritere transport av Covid-19-vaksiner, essensielle medisiner, medisinsk utstyr og annet kritisk materiell som bidrar i arbeidet mot Covid-19-pandemien.

Det humanitære luftfrakt-initiativet, ledet av UNICEF, samler en rekke partnere som sammen har kapasitet til å distribuere kritisk materiell til mer enn 100 markeder. Dette støtter arbeidet som gjøres i COVAX-samarbeidet, et globalt initiativ med mål om rettferdig tilgang til vaksiner for alle. UNICEFs humanitære luftfrakt-initiativ vil også fungere som en mal for et kollektivt, globalt partnerskap i møte med fremtidige helse- og humanitære kriser.

Hver eneste dag er viktig i kampen mot Covid-19. Jo raskere samfunn over hele verden har tilgang til vaksiner, jo raskere kan vi stoppe spredningen av viruset og sørge for at de kommer seg på bena igjen. Som en global aktør som flyr til mer enn 130 destinasjoner har Emirates SkyCargo vært dedikert til å kjempe mot pandemien fra et tidlig tidspunkt, og vi har rullet ut en rekke initiativer som skal gi fortgang i distribusjonen av Covid-19-vaksinene gjennom Dubai. Gjennom partnerskapet med UNICEF tar vi enda et steg mot å prioritere og legge til retter for rask og sikker forflytning av Covid-19-vaksiner, spesielt til områder som er hardt rammet av sykdommen.

Nabil Sultan, Emirates Divisional Senior Vice President, Cargo.

Emirates SkyCargo er industriledende i flyfrakt-sektoren for transport av temperatursensitive farmasøytiske produkter, inkludert vaksiner. Flyfrakt-selskapet har et globalt nettverk som strekker seg over seks kontinenter, en moderne flåte bestående av kun bredbuksfly, i tillegg til det siste innen EU GDP-sertifisert infrastruktur på sin hub i Dubai for sikker transport av farmasøytiske produkter og vaksiner.

I oktober 2020 kunngjorde Emirates SkyCargo at de etablerte verdens største EU GDP-sertifiserte distribusjonshub dedikert til lagring og distribusjon av Covid-19-vaksiner. Med over 15 000 kvadratmeter lagringsplass tilgjengelig for vaksiner er Emirates SkyCargo i stand til å lagre store mengder av Covid-19-vaksinen i Dubai. Dermed kan de fly mindre mengder regelmessig til markeder med begrenset kaldkjedeinfrastruktur, noe som reduserer behovet for storskala lagringsløsninger.

I januar 2021 gikk Emirates SkyCargo sammen med tre andre Dubai-baserte selskaper, DP World, International Humanitarian City og Dubai Airports for å danne en Covid-19-vaksineallianse for rask transport av Covid-19-vaksiner til utviklingsland gjennom Dubai.

Se denne videoen som kunngjør Emirates SkyCargos deltakelse i UNICEFs initiativ.

For mer informasjon om UNICEFs humanitære luftfrakts-initiativ, klikk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *