Emirates har utført sin første flyvning med et fullt team av førstelinje-ansatte som alle er fullvaksinert

Emirates EK215

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates ble i går en av de første flyselskapene i verden som betjente en flyavgang med et team av fullvaksinerte ansatte på hvert berøringspunkt for de reisende. Noe som demonstrerer flyselskapets forpliktelse til helse og sikkerhet for alle sine ansatte og kunder.

Søndag morgen kl. 8:30 lokal tid tok EK215 av fra Dubai mot Los Angeles. Hele kundeopplevelsen, med ansatte i innsjekking, sikkerhets-teamet, Business- og First Class-Lounge, boarding, ingeniører, piloter og kabinpersonalet ble håndtert av Emirates-ansatte som er fullvaksinerte.

Også støttefunksjonene ved avgangen var håndtert av ansatte som har fått vaksinen. Blant annet rengjøringspersonell samt bakke- og lastepersonale fra dnata og Emirates SkyCargo.

EK215 – foto Emirates

Emirates-gruppen rullet ut sitt vaksinasjons-program for ca. en måned siden, og siden da har snart 26 000, eller 44 prosent av Emirates Groups førstelinje-ansatte i UAE fått to doser av enten Pfizer-BioNTech eller Sinopharm-vaksinene.

Den operasjonelle arbeidsstyrken som jobber i førstelinjen hjelper folk å kunne reise dit de må, og frakter kritiske varer til samfunn verden over. Å beskytte våre folk med vaksiner er viktig, for dem, for samfunnet og for at våre operasjoner skal kunne operere sømløst, og ikke minst for våre kunder. Vaksinerte ansatte gir en ekstra beskyttelse når de reiser med oss.

Terje Grue, Norgesjef i Emirates.

De forente arabiske emirater har for tiden en av verdens høyeste vaksinasjonsrater per innbygger. Så langt har de satt over 5,4 millioner doser av Covid-19-vaksiner. Our World In Data, et forskningsnettsted basert ut av Oxford University, rapporterte nylig at landets distribusjonsrate ligger på 55,27 doser per 100 personer, og rangerer det som nest høyest i verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *