British Airways med doble poeng på nye bookinger

British Airways Airbus A350-1000

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways Executive Club er ute med en kampanje som gir dobbelt opp med Avios på nye bookinger. Dette er godt nytt for de som skal fly mye framover, men kampanjeperioden kunne kanskje vært mer generøs.

Mange hoteller og flyselskaper er rause med bonuspoengene om dagen for å oppmuntre folk til å begynne og reise igjen. Nå kaster også British Airways seg på bølger og tilbyr sine kunder doble Avios på nye bookinger.

Disse flygningene gir doble bonuspoeng

Kampanjen gjelder alle flygninger med British Airways, med BA rutenummer. Kampanjen omfatter også flygninger til Nord-Amerika med BA rutenummer, som er operert av American Airlines, Iberia og Finnair. Du oppnår i tillegg doble Avios på innenriksreiser i Storbritannia og Sør-Afrika (på ruter operert av Comair, Sunair og CityFlyer).

British Airways Avios bonuspoeng-kampanje

Du får doble Avios på inntil 10 flygninger i kampanjeperioden. Med flygning menes et segment av flyreisen, så om du reiser fra Oslo til Toronto via London, teller dette som fire flygninger.

Får å delta i kampanjen må du gjøre følgende:

  • Registrer degBritish Airways’ kampanjenettside før du gjør din første booking
  • Book dine flygninger senest 31. august 2020
  • Gjennomfør reisene senest innen 31. desember 2020

Det dobbelte av hva?

Det er lett å tenke at du bare kan gange mengden bonuspoeng du normalt ville opptjent med to, men så enkelt er det dessverre ikke. I praksis får du nemlig kun dobbel opp av BASE Avios, eller selve grunnopptjeningen får flyturen. Ekstra bonuspoeng på grunn av kabinklasse eller elitestatus dobles ikke.

British Airways Club Suite Business Class
British Airways Club Suite Business Class

Dette betyr for eksempel at en billig økonomiklasse-billett som i utgangspunktet gir 25% opptjening, nå vil gi opptjening tilsvarende 50% av reiseavstand. For fleksible billetter, Business Class eller First Class vil du opptjene ytterligere 100% av reiseavstand.

Det er gledelig å se at flyselskaper og hoteller bruker bonusprogrammene sine for å gjøre det mer attraktivt å reise. Vi hadde likevel gjerne sett mer fleksible betingelser fra British Airways, gitt restriksjonene vi fortatt må forholde oss til.

Foto: British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *