Nå får Qatar Airways bonuspoeng (nesten) ubegrenset levetid

Qatar Airways Privilege Club innfører ubegrenset levetid på Qmiles bonuspoeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I de fleste bonusprogram har bonuspoengene dine begrenset levetid. Dette gjelder også for Qatar Airways Privilege Club. Nå kommer det imidlertid en endring som gir poengene dine evig liv.

Flyselskapenes bonusprogrammer har alle forskjellige regler for hvor lang levetid bonuspoengene dine har. Hos noen flyselskaper, som for eksempel hos SAS, har bonuspoeng en levetid på 5 år fra de ble opptjent. Denne regelen er egentlig ganske raus, og andre bonusprogram kan ha kortere levetid enn det. Andre bonusprogram krever at det er en viss aktivitet på kontoen for at poengene fortsatt skal være gyldige.

Qmiles, som er bonuspoengene du kan fly med i Qatar Airways Privilege Club, har fram til nå hatt en levetid på tre år. I går annonserte selskapet at poengene fra nå av vil få fornyet levetid på 36 måneder, så lenge det er aktivitet på konto.

Qatar Airwas Airbus A350

Qmiles med ubegrenset levetid

Denne endringen betyr i praksis at Qmiles vil få ubegrenset levetid. Det er nemlig ikke sånn at du må fly for å oppnå kontoaktivitet. Hver kan du opptjener eller bruker poeng, uavhengig av hvor poengene kommer fra eller hva de brukes til, fornyes levetiden med 36 måneder. Står du i fare for å tape bonuspoengene dine kan ganske enkelt kjøpe poeng, donere poeng eller overføre poeng fra et annet bonusprogram Qatar Airways samarbeider med.

Qatar Airways Privilege Club

Qatar Airways Privilege Club har kanskje ikke vært blant bransjens beste bonusprogrammer tidligere. De siste to årene har selskapet imidlertid gjort flere endringer som gjør programmet langt mer atraktivt.

Få minst 2 500 Qmiles i bonus

Hvis du ikke er medlem i Qatar Airways Privilege Club, kan dette være et godt tidspunkt å melde seg inn på. Til og med hvis du ikke har tenkt å fly med det første. Bare ved å bruke kampanjekoden JOIN2020 vil du motta 2 500 Qmiles hvis du melder deg inn før 30. september.

Gjennomfører du minst en flygning før 10. desember, mottar du også 5 000 ekstra Qmiles og 50 Qpoints. Du er dermed et godt stykke nærmere både status og din første bonusreise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *