Vi tester AIRMATE Mobile – mobilholderen for frequent flyers

AIRAMTE Mobile

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter å ha skrevet om AIRMATE Mobile tidligere bestemte jeg meg for å teste den nye dingsen i forbindelsen med en rundreise i Asia. Mobilholderen er utviklet av det nystartede selskapet Simplifiers. Så hvorfor er denne dingsen så mye smartere enn andre produkter på markedet?

I tillegg til muligheten til å laste ned innhold fra flere strømmetjenester, får stadig flere fly høyhastighets WiFi om bord. Dermed blir det også mer vanlig å strømme filmer og tv-serier på mobilen, selv på kortere reiser.

Du har sikkert prøvd mange mobilholdere allerede som er laget for å stå på et bord. Dette er ikke optimalt når man flyr fordi man ikke alltid kan ha bordet ute. Siden bordet er såpass lavt blir man i tillegg sittende og se nedover på skjermen.

AIRMATE Mobile

Her kommer AIRMATE Mobile inn i bildet. Med denne holderen sparer du bordplass og får mobilen i hodehøyde så du kan slappe av i nakkemusklene mens du ser film og serier.

AIRMATE Mobile i bruk
Når du bruker AIRMATE Mobile får du mobilen opp i hodehøyde, samtidig som du ikke bruker bordplass.

AIRMATE Mobile er den første mobilholderen som med sin unike funksjonalitet kan plasseres direkte på låsen til bordet foran deg på flysetet. Holderen er laget for å brukes på alle flater, både hjemme og ute, og kan justerer i forskjellige vinkler.

Design og bruk

AIRMATE Mobile har et enkelt design som gjør at den er enkel og praktisk å bruke for alle. Holderen er laget slik at den kan festes til bordlåsen du finner på de fleste flyseter. Dette gjør at den ofte ikke kan brukes på flyets første rad eller nødutgangsradene, så vær oppmerksom på dette.

AIRMATE Mobile
Slik festes AIRMATE Mobile til bordlåsen i flysetet.

I denne videoen kan du se hvor enkelt det er å sette den opp.

Du har også en viss mulighet til å justere vinkelen på selve slik at du fortsatt ser skjermen selv om du lener deg mot vinduet.

AIRMATE Mobile kan også brukes andre steder enn på fly og fungerer da ganske likt andre mobilholdere som er laget for å stå på et bord. Siden dette er et rent plastprodukt har holderen ganske lett for å gli når den står på et bord når det er bevegelser eller underlaget ikke er helt rett. Bruker du holderen i bilen i ujevn trafikk eller på bordet under en turbulent flytur kan det nok være lurt å ha en hånd på mobilen så den ikke seiler av gårde. Vi ser gjerne at neste versjon kommer med sklisikkert materiale på den delen av holderen som hviler mot bordflaten.

Kvalitet

Selve produktet består av et par stykker med plast og et bredt gummibånd. Holdbarheten til slike produkter over tid er alltid vanskelig å vurdere. Det å bruke holderen med en stor mobiltelefon vil nok bidra til mer press både på gummibåndet og selve holderen. Dette har likevel ikke vært noe problem så langt. Ettersom gummibåndet kan være et svakt punkt er det positivt at man får med to av dem i pakken, slik at du kan bytte det ut hvis det ryker.

AIRMATE Mobile
Her ser du AIRMATE Mobile med en iPhone Plus klar for Netflix med SAS WiFi

Valuta for pengene

AIRMATE Mobile koster normalt 163 kroner, men akkurat nå er produktet på kampanje til kun 125,- kroner for en holder eller 327,- kroner for en pakke med tre holdere.

Prisen ligger nok litt over andre mobilholdere på markedet, men det finnes egentlig ingen andre produkter vi vet om som fungerer slik AIRMATE Mobile gjør. Vi er derfor ikke redde for å si at produktet er verdt pengene, både for korte og lange flyturer.

Du kan lese mer og bestille AIRMATE Mobile på produsentens hjemmeside.

Denne anmeldelsen ble opprinnelig skrevet av Henrik Olsen for InsideFlyer.dk.

Oversikt

Fordeler

+ Gjennomført design
+ Tar lite plass og er lett å ta med
+ Lett å bruke
+ Bedre komfort og ergonomi når du ser film og serier

Ulemper

- Fungerer ikke med de aller største telefonene
- Den glir lett når den står på et bord
- Koster litt mer enn alternative produkter

Design

Bruk

Kvalitet

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

AIRMATE Mobile har etter testturen fått fast plass i håndbagasjen. Med mange flygninger innenfor Europa hvert år så er dette et produkt jeg kommer til å bruke ofte. Det å få skjermen opp i hodehøyde og holdet bordet fritt er en stor fordel ingen andre holdere på markedet har.

4

Kommentar

  1. Håvard sier

    Har testet denne på noen turer nå. Den fungerte bra på Norwegian B737 og SAS A321. Men den passer dårlig til setene på SAS CRJ900 på grunn av at nakkestøttene stikker ut på baksiden av setet og er i veien for Airmaten, slik at man ikke får åpnet den og festet mobilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *