Stort 17. mai-salg hos Norwegian – priser fra 279

Norwegian 17. mai-salg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian ypper seg mot SAS pågående Travelers’ Deals-kampanje med et 4-dagers 17. mai-salg. Fram til søndag kan du velge fra hele Norwegians rutenett til ekstra lave priser.

Vi begynner å bli godt vant til salg og billige flybilletter, og det skal litt til for å få oss til å heve øyenbrynene. Det er likevel alltid noen tilbud som stikker seg ut og prisene hos Norwegian ser jevnt over ut til å være noe mer aggressive enn det SAS kjører i sin kampanje.

Europa fra 279 kroner én vei

De absolutt laveste prisene finner til Vilnius for 279 kroner én vei og London fra  319 kroner. Noe mer overraskende er kanskje Helsinki med priser fra 299. Deretter finner vi fra-priser på mellom 349 og 399 til mange av de mest konkurranseutsatte destinasjonene.

Av de klassiske sydendestinasjonene kommer Malaga og Mallorca billigst ut med priser fra 399 kroner. Ibiza er også en interessant destinasjon og et godt tilbud til bare 499 kroner. Marrakech til 799 kroner er også verdt å nevne.

Ibiza fra kr. 499,-
Ibiza fra 499 kroner. Foto: marucha / Pixabay

Innenriks i Norge finner du priser fra 399 kroner, som absolutt er en god deal.

Til USA finner vi priser fra 1 479 kroner én vei. Selv om dette er rimelig er det på nivå med prisene man kan finne med et hvilket som helst annet flyselskap.

Med så mange destinasjoner og lang reiseperiode, har vi ikke hatt mulighet til å gå dybden på tilgjengelighet. Er du fleksibel på reisetidspunkt er det fullt mulig å finne billetter til de laveste prisene.

Betingelser

Reisen må bestilles senest søndag 19. mai og du kan reise fram til 31. mars 2020. Du finner fullstendig oversikt over reisemål, priser og betingelser for 17. mai-salget på Norwegian sine nettsider.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener CashPoints hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Forsidefoto: Mikita Karasiou / Unsplash

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *